Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 13 januari 2009

De Muzeval en Gedichtendag 2009

Zo af en toe kunnen we als trotse medewerker van De Muzeval eens iets geweldigs meedelen. Hier komt het voor de aanstormende Gedichtendag 2009!


Naar aanleiding van Gedichtendag 2009 tapt Pipelines vzw/De Muzeval uit een stevig vaatje. Zo stevig, dat ze niet één, maar twee activiteiten ontplooit! Hieronder volgt kort de toelichting bij beide. Indien u vragen heeft, kan u ons steeds contacteren op stichting_pipelines_vzw (speciale a) telenet.be of op de_muzeval (speciale a) telenet.be. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar via de gsm van Frans Vlinderman op 0488 en dan ook nog 286800.

1. De Muzeval in de Bibliotheek in de openbare bibliotheek, Hoboken

Aanvang: 17u00.

In het kader van een extra Muzevalavond zullen de leden van de kerngroep De Muzeval aantreden voor een poëtisch anderhalf uur samen met Frank De Vos, dichter uit Hoboken, die in 2008 zijn tweede poëziebundel boven het doopvont hield.

Muzikale afwisseling wordt verzorgd door eveneens Frank De Vos, die niet enkel een dichter blijkt te zijn, maar ook begenadigd muzikant.

Locatiegegevens: Kapelstraat 64 te 2660 Hoboken.


2. Gedichtenestafette in ’t Werkhuys, Borgerhout

Aanvang: 20u00.

Een vijftiental dichters brengen telkens ongeveer 7 minuten poëzie. De estafette wordt af en toe onderbroken met muzikale intermezzo’s van tmuziekdooscollectief met o.a. Ineke23 en Frank Vranckx.

Deze 5de poëzie-estafette wordt begeleid door Herman J. Claeys, Frans Vlinderman en Bart van Peer, en is georganiseerd door vzw. Pipelines / De Muzeval, in samenwerking met ‘t Werkhuys, en dit met de steun van Antwerpen Boekenstad.

Locatiegegevens: Zegelstraat 13 te 2140 Hoboken.Het volledige gedetailleerde programma met de namen van de optredende dichteressen en dichters zal opgevolgd en bijgewerkt worden op de weblog www.muzeval.tk.

Alle gedichtendagactiviteiten in heel ons taalgebied zijn vanaf begin januari te vinden per provincie en per gemeente op de officiële website http://www.gedichtendag.org, (doorklikken op “activiteiten”).

De toegang voor beide poëtische activiteiten is uiteraard gratis.

Iedereen is van harte welkom!Pipelines vzw/De Muzeval2 opmerkingen:

Rudy zei

Ik heb het "gepikt" en in de krant geplaatst

Frans Vlinderman zei

Ik was nog aan u aan het peinzen, of het toch weer niet te laat zou zijn :p Bedankt voor het komen 'lenen', Rudy!

Blogarchief