Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 12 maart 2009

uit de hoek

Vlinderman is Vlinderman niet, of hij veert weer op. Na enkele dagen vol deprimerende gedachten aan het reilen en zeilen binnen onze habitat bij leven, laat hij terug los wat hij toch niet kan vatten en besluit hij er nog maar eens stevig tegenaan te gaan. Het helpt niet te zitten treuren in een hoekje, denkt hij nu, en verdomd als dat niet waar zou zijn!

Zodadelijk vertrek ik naar Den Hopsack, om Didi de Paris - A.K.A. Dichtertje, A.K.A. Tekstiel Baron, A.K.A. Stadsdichter van Leuven, A.K.A. Hofleverancier van Belletrie, A.K.A. Prins Kernafval, A.K.A. Prince Far-Out, A.K.A. Prince Bad Man - aan het werk te horen, dat zal alvast in meerdere mate mijn zinnen kunnen verzetten. Misschien kom ik u daar ook wel tegen, gij die al zolang aan het twijfelen bent of het iets voor u zou zijn. Welaan, het ís ook iets voor u, het is iets voor iedereen...

Verzoeknummers breng ik zelf dan misschien niet vandaag, nieuw en ongehoord werk dan weer wel... U is dus met andere woorden er nooit aan voor de moeite. Voor sommige dingen moet je nu eenmaal ergens lijfelijk aanwezig zijn, of je hebt ze voor eeuwig min een paar maanden gemist ;-)

Blogarchief