Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 1 maart 2009

Koersen en zo

Zalig zij die leven bij de gratie Gods, want zij zullen leven bij de gratie Gods. Nah, wilde ik hier even met jullie delen, dergelijke openbaringen mag je niet laten glippen. Al ben ik ook alweer de bron van dergelijke gevleugelde uitspraak kwijt geraakt.

Er is vandaag verwoed gekoerst door, naar het schijnt vooral, Rabobank, dus vanaf nu kunnen we er weer donder op zeggen dat het koers voor en koers na zal zijn. Het is natuurlijk zo dat ik om mijn inspiratie te spijzen daarop zat te wachten, dus ik kan mijn geluk alvast niet op. Boonen nog niet in tomatensaus, smakelijk zeggen wij tegen de mensen uit Kuurne (Inge, lees je mee?)

Vandaag een spaarvarken in de bus gekregen. Van het Vlaams Belang. Bon. Het ligt alvast in de vuilbak. Ten eerste wil ik die rommel niet van VB, ten tweede schiet er hier nooit wat over om in eender welk varken te 'douwen', ten derde hoef ik van niemand wat in mijn bus te krijgen om te sparen in deze tijden van riem aanhalen. Enfin, mijn spaargeld gaat digitaal de deur uit.

Verder niet veel te vertellen, het saaie leven van alledag en van die dingen, waar niemand veel zaken mee heeft. Nee, gij ook niet.

Blogarchief