Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 24 februari 2007

Forum + senryu

Volgende mailing ging vandaag de deur uit aan de leden van ons forum:

Heykes,

Ik mail je met een spijtige mededeling. Aangezien er nogal wat hackers zich hebben geamuseerd met de superfora, waarvan mijn forum deel uitmaakt, onveilig te maken en naar de kl*ten te helpen, zag de beheerder ervan zich genoodzaakt stevig in te grijpen. Met andere woorden: de hele boel gaat op slot, wordt offline gehaald, het speeltje wordt opgeborgen. En dit vanaf 24 februari, 20u, deze avond dus.

De mogelijkheid van een noodforum werd ondertussen aangevraagd door uw ondergetekende, maar dat brengt nogal wat rompslomp met zich mee. Immers, ik zal alles opnieuw moeten instellen en jij dient jezelf opnieuw te registreren. Tenzij je nog wat wil wachten, vermits op 15 maart normaal gezien een aangepast forum zal aangeboden worden.

In ieder geval, we houden niet op met onze blogstrijd. Dan maar zonder forum, maar vermits niet iedereen ging stemmen, maakt dat niet zoveel uit ;)

Ik hou jullie verder nog op de hoogte, ik heb al jullie emailadressen genoteerd.

Groetjes nog en een prettig weekend.Frans Vlinderman & NipZo gaat dat dus, vind een mens al eens iets gratis en functioneel, komen er een stel pipo's het weer verkloten. Fijn is anders. Waar is die muur, ik heb m'n geweer al vast...

seizoensverwisseling - senryu

groen accent vertelt
de winter overwonnen
Kyoto nog veraf

© Frans Vlinderman

Blogarchief