Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 19 februari 2009

smerige virussen ookVlinderman heeft een aantal uurtjes zoek gemaakt met het wegkrijgen van een smerige antivirus op zijn pc. Antivirus Pro, of hoe het onding ook mag heten, is een geniepig programma, dat zich installeert op je systeem en vervolgens alleen maar om de haverklap op je scherm verschijnt om te melden dat je trojan horse zus en trojan horse zo op je computer hebt hangen en dat je omwille van je beveiliging hun programma moet kopen. Uitgeschakeld krijg je dat niet, je móet hun aanbod accepteren. Via software krijg je het programma niet verwijderd, want het installeert zichzelf ogenblikkelijk opnieuw om gewoon van voren af aan te herbeginnen. Mocht het zo triest niet zijn, je zou ermee lachen. Niet dus.

Affin, ik heb het kwaad op één of andere manier bezworen (hout vasthouden en alle andere mogelijke materialen for that matter) en we kunnen eindelijk terug vrij en vrolijk gebruik maken van de pc. En dus ook komen bloggen. Woordjes verzinnen en vervolgens rangschikken in de volgorde die ik wel graag aanhoor en die vervolgens op het internet gooien. Daar hangt nu toch al zoveel rotzooi op, dat die van mij erbij in het niets verzinkt...

Nip & Frans aan hun werktafel bij SM Lenie

Mijn weekend is in ieder geval alvast begonnen. Morgen hoef ik niet te werken, al zal ik waarschijnlijk toch wel even werken omwille van de vele deadlines die me boven het professionele hoofd hangen. Maar eerst langs de dames en heren fiscus en eens horen welke uitleg ze me daar te verschaffen hebben over het onrechtmatig inhouden van de mij rechtmatig toekomende euro's. Vier weken geleden hebben ze daar al eens stevig met mijn voeten gerammeld, het wordt tijd dat ik ze diets maak dat ik er niet mee kon noch kan lachen. En misschien wordt morgen ook de Vlindermobiel weggesleept, dat zou pas mooi zijn... Veel verwachting dus en waarschijnlijk ook te weinig uren in de dag, maar we kunnen niet alles hebben. Op Nip na dan toch.

Blogarchief