Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 11 mei 2008

Moederdag

Heil, gij Moeder daar te Duffel! Heil ook, gij Schone Moeder daar in Hoboken! Het is dan wel niet de Antwerpse feestdag voor U, maar we gaan ons toch niet laten kennen, eh. Als VTM en de krant de moeders in de bloemetjes mogen zetten, dan wij die van ons ook. Geniet van wat ge ook gaat doen, Dames, en mocht ge dit lezen en denken van tiens, dat is gene zoon van mij, dan moet ge maar peinzen dat ik het plaatsvervangend aan het overbrengen ben.

Voor de poëzie zult ge vandaag niet hier moeten zijn. Misschien dat ge hier wel iets naar uw gading vindt.

Enquête-stuff

In verband met al die negativo's die hier komen stemmen en hun vriendjes die nog opgetrommeld moeten: warme oproep aan alle zich geroepen voelen: stemmen, stelletje weet ik veel, er valt hier een dichter te vermoorden, zomaar, gratis en lekker anoniem. En als je dan toch bezig bent: stop maar met langs komen, want het klopt niet met je stemgedrag.

Moest er even uit, als je ziet hoe dat hier ineens escaleert, dan krijg je zoiets voor minder. Een onschuldige enquête met niet zo onschuldige reacties erop, en altijd in golfjes. Hm, ik geniet niet zo van dat laatste golfje. En al helemaal niet van de manier waarop het allemaal zo anoniem kan, daar moet ik in de toekomst toch ernstig rekening mee houden.

Soit, moeder, gij hebt vandaag mijn aandacht!

Blogarchief