Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 22 januari 2009

in de stilte

Donderdagavond, na enkele overuurtjes kloppen, ben ik alleen hier. SM Lenie en Nip zijn naar de Academie, wat hier een stilte geeft om u tegen te zeggen. Niet dat ze nou zo luidruchtig zouden zijn, die twee, maar gewoon. Het enige dat te horen valt, is het getrippel van de pootjes van Miss Jackie T, die denkt zich ongehoord naar de keuken te begeven om mijn net leeggegeten bord Chili Con Carne de laatste eer te bewijzen. Verder is er op de achtergrond het vage gezoem waar te nemen van een verwarmingsinstallatie en door de rolluiken heen het op en af rijden van een snelzaam passerende wagen. Voor de rest zijn er gewoon mij en mezelf, verenigd in het geluid van vingers die blind over het toetsenbord zweven, af en toe hortend wanneer er een hoofdletter of leesteken dient aangeslagen.

Best wel lekker. Al voel ik me wat schuldig dat ik zelf nu niet op de Academie ben. Zo gaat er van leren schilderen natuurlijk niet al te veel in huis komen, dus die draad moet ik binnenkort maar weer eens stevig oppikken. Na de drukte van het einde- en nieuwejaar op het werk, bijvoorbeeld. Als de berg daar een beetje begint te krimpen in plaats van elke dag nog wat bij te groeien. We zullen wel zien.

Ik hou het hier kort vandaag, niet veel te melden ook. Morgen een vrije dag en dan is er altijd wat meer te beleven dan anders. En morgenavond pannenkoeken bij Frank De Vos, na zoveel pogingen tot afspreken gaat dat er eindelijk eens van komen. Misschien komt daar wel een brokje inspiratie op mijn bord te liggen, want eerlijk gezegd en gezwegen zo onder ons op dat besloten internet hier, de schwung is er een beetje uit. Teveel gehannes op te korte tijd de laatste maanden en dat is bij Bibi nooit bevorderlijk geweest, noch zal het dat ooit worden. Bij deze dus tot later...

PS: al eens op bezoek geweest bij Blauwhartje en haar eigenste zieleroerselen? Dan kan je dat HIER doen.

From YouTube: For Obama

Blogarchief