Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 2 juli 2009

Meltin' thursdayMet deze te heerlijke temperaturen in het achterhoofd (en in een vochtig waasje over het voorhoofd, dat spreekt voor zich) is Vlinderman samen met Nip van plan zich in te schrijven voor het 'couch-surfen'. Wie wil er nog een duur hotel of minder maar nog steeds duur B&B-arrangement aan laten naaien, als je door je eigen zetel open te stellen voor toeristische overnachtingen zelf hetzelfde kan doen? Nergens meer mee inzitten, gewoon zien dat je er geraakt, op voorhand wat mailen en je wéét dat er een bed op je bestemming op je wacht... En zeker nu de zomer zo prominent tussen de deurstijlen staat te pronken, krijgt Bibi al kriebels op voorhand...

Jaartje terug op vrijgezellenfeest

Vandaag wil ik verder niet al te veel meer overlopen, mijn zweterig potje is daarvoor nog teveel aan het koken. Misschien moet ik maar eens opzoeken vanaf hoeveel graden men de werkzaamheden, al is het maar voor een kleine pauze, wettelijk mag staken. Bij momenten kon ik zelfs de gesprekken niet meer volledig volgen, omdat het gebraden brein niet alles meer netjes geregistreerd kreeg, kan je nagaan hoe warm het soms is geweest. Morgen zou het regenen, wel, laat maar komen. Zaterdag terug een mooi weertje en iedereen weer wat afgekoeld, meer moet dat heus niet zijn.

Het kan er al eens verhit aan toegaan, ja

Over de actualiteit hou ik maar even de kiezen op elkaar. Teveel nare toestanden en ik wil het hoofd nog even koel houden, waar externe factoren geen soelaas zouden brengen naar ons grote vraagstuk 'waarom'. Andere katjes te geselen trouwens, zoals mensen die boos op mij zijn vragen dat niet langer te zijn.

Blogarchief