Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 27 november 2008

geloof, hoop en liefde

Hoe later op de avond, hoe schoner het volk. Bekt best lekker in de volksmond en kijk eens wie hier is? De bijna schoonste, want er is nog genoeg ruimte om later volk door te laten :p In ieder geval een snelle passage, want ik wil nog wat relaxen en dat zonder PC-sores. Het krel waar ik nu op mag tokkelen heeft me immers vandaag zomaar in de steek gelaten. Niet willen opstarten deze ochtend en deze avond aanvankelijk ook al niet. Gelukkig ben ik van het koppige soort en dacht ik dat het moest en zou in gang schieten en bleef ik proberen. Wel, het is gelukt en dus even langs hier en dan weer langs daar en dan weer verder, want stilzitten, dat is voor mensen met een zittend gat en dat heb ik niet.

Wel effie een (zeemzoet) dichtje achter laten, dan ben ik tenminste niet helemaal onbeleefd geweest vandaag (eerst niet kunnen, dan laten wachten en vervolgens weer weg voor ie gekomen is - precies een echte vent, die kent ook geen manieren)

verzen liefde

hij zaait hoop in haar hart
dat niet meer kon slaan
dan enkel voor zichzelf
de kilte van een dag
als een deken om haar heen

zacht bewegen nu haar handen
op zoek naar meer van hem
laat hij haar betijen met
een zweem van liefde
een spoor van genegenheid
op elke wang wel iets

verkussen zij het verleden
om te delen in het hier
kom bij me, mens
en laat je gaan
in deze armen

Frans V.

Filmforum: Hitchhikers Guide To The Galaxy


Omdat het toch al binnen is, alvast een preview op onze volgende filmforumvertoning in Wijnegem, uitzonderlijk niet op de vierde woensdag van de maand, maar wel op de derde (Kerstmis mag niet de mist in gaan, toch?)

Vertel het verder, waarde blogbezoeker, dat er een fantastische film op komst is en dat voor een prijs waarvoor je hem niet kan gaan huren!
Blogarchief