Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 18 maart 2009

Aankondiging: Doelschop

Recht uit de mailbox van Vlinderman, voor wie niet weet wat doen aanstaande zaterdagavond...

Beste letterliefhebber,


Mogelijk ben je geïnteresseerd in de perikelen rond Doel, dan ben je vriendelijk uitgenodigd!

Wees welkom
op de

Feestelijke aanstelling van de nieuwe DorpsDichterDoel

zaterdag 21 maart om 20u
De Doolen
Engelsesteenweg 8
Doel
Programma:
huldiging Mark Meekers, oud-DorpsDichterDoel
Doelgerichte poëzie van en door de laureaten
voorlezing juryverslag door Mark Meekers
aanstelling van de nieuwe DorpsDichterDoel

Muzikale intermezzi: Marc Clement aan de piano

Gastvrouw: Dianne Nuyts

In het gezellige huiskamersfeer van De Doolen,
hapjes en drankjes aan democratische prijzen

de betere verf, amai

We zijn net terug van een verfwinkel in 't Stad. Een lieve collega (GO!) had er ons naartoe verwezen, met de boodschap dat het daar 'iets duurder' was, maar dat het over een goede kwaliteit verf ging... Nou, iets duurder, dat is volgens ons een licht eufemisme geweest. De winkel op zich, daar viel niets op aan te merken, Spic & Span, de betere Mercedes-winkel in de verfbuurt, maar toch wel een categorie te hoog gegrepen voor deze Vlinderman, éénverdiener-voor-twee. De tweede offerte, voor verf van nog steeds goede kwaliteit maar toch iets minder dan de eerste, begon al te neigen naar het bedrag dat Bibi in zijn hoofd had, maar is naar zijn smaak toch nog steeds een tikje aan de té-kant.

Binnenkort dus op stap naar andere winkeltoestanden om betere prijzen in de maag gesplitst te krijgen. Het mag best wel mooi en zo zijn, daar niet van, maar het is tenslotte wél geld dat je gewoon tegen je muren plakt, en laat ik me daar toch wel enkele andere bestemmingen voor weten, waar ook Nip best wel opgetogen over zal/kan zijn, zonder dat ons nieuwe nestje er als een armoezaaiersplekje zal hoeven uit te zien...

Over wat er verder in de wereld zoal te beleven valt, verwijs ik julile naar de diverse multimediasites her en der, waar je vrij geupdate informatie kan vinden met enkele simpele klikjes met de muis. Ik leg de krant voorlopig maar even naast me neer, zodat ik me kan concentreren op wat werkelijk van tel is: een gelukkige vrouw en een genezen moedertje, dat zodadelijk haar derde nacht zal doorbrengen in het ziekenhuis om te bekomen van vier weken helse rugpijnen... Mama Mia, we denken dus ook en vooral aan jou!

Blogarchief