Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 4 maart 2009

Vlinderman op den teevee


Iemand al gehoord van 'Hartelijke groeten aan iedereen', een programma op Eén? Vlinderman had zelf eens al wat gelezen over gouden platen voor buitenaardse wezens, die met een raket tot bij hen in outer space zouden geschoten worden, en nu is er zowaar een filmcrew langs gekomen om deze Vlinderman in te blikken voor net dat programma.

De filmcrew in actie.

Volgende zaterdag kan u dus gedurende een minuut Bibi aan het woord én in beeld zien op één, vlak na 'De Kampioenen' (weet niet of dat nu een surplus zou kunnen zijn, maar bon). Vanaf 21u25 zit Bibi dus naar zichzelf te staren en vol ongeloof te aanhoren wat ie er allemaal van gebrouwen heeft ;-)

Vlinderman in opgenomen actie.

Een mens mag al eens verkondigen dat ie op TV komt, niet? Bij deze is die klus alweer geklaard en kan ik verder met de orde van de dag. Dat is afscheid nemen, want het begint alweer laat te worden en dan moet ik mezelf wat intomen, voor het weer té laat is om nog op tijd in mijn beddebak te duikelen om met een frisse kop nog wat deadlines op het werk minachtend in de ogen te turen met een air van 'je m'n fous', die doorzindert tot lang na mijn zoveelste langverwachte en nooit gekomen functioneringsgesprek op de werkvloer...

Slaap ze en wie weet tot binnenkort (waarbij jullie mij wel, maar ik jullie niet kan zien...)

Blogarchief