Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 31 oktober 2008

Manhöester


Vlinderman en bloggen, het is al een tijdje dagelijkse kost. Net zoals in zoveel wereldse aangelegenheden bestaat er ook in het bloggen een soort stille wedstrijd om in de top zoveel te geraken. In blogland heb je als voorbeeld daarvan 'BestBlogs' van Topsiteguide, een ranking met blogs die automatisch opgesteld wordt op basis van het klikgedrag van de bezoekers, afgaand op vanwaar ze komen en waar ze naartoe gaan. U als aandachtige lezer van deze blog, zal al gemerkt hebben dat er ook zo een 'stembutton' op mijn pagina hier links stond. En dat die er nu niet meer staat. De uitleg is simpel.

Enkele van de voorwaarden die ze op bestblogs geven in hun verder vrij beperkte voorwaardenlijstje inzake aangemelde sites is - ik citeer even: 'Alleen sites die van goede smaak betuigen en met 100% legale inhoud volgens internationale wetten zijn toegestaan. Websites met seksueel georiënteerd materiaal van minderjarigen (-18 jaar) zijn nooit toegestaan, worden verwijderd en bovendien op de zwarte lijst geplaatst. Dit geldt ook als de toplijst wel adult-sites accepteert.' Groot was dan ook mijn verbazing toen ik via de stembutton op mijn eigenste site in vier klikken via Bestblogs digitaal kon 'genieten' van een stel - uiteraard meerderjarige, dat spreekt - schandknapen die elkaar in alle mogelijke openingen rugdekking lagen te geven voor de lens van een nieuwsgierige webcam om vervolgens van mijn eigenste scherm te spatten. En dat er ergens op die introductiepagina staat dat het niet voor minderjarigen is of voor gevoelige zieltjes, dat verandert er niets aan. Ik noem het porno en als toeleider daarnaartoe dient deze blog niet voor.

Go show off elsewhere, you gay gogomen!

Vlinderman doet bijzonder graag een stuk aan voorlichting en hij is niet preuts of zo, maar hij hoeft niemand te helpen via zijn eigen site om de seksuele honger der al dan niet anders-geaarden te stillen. Ik ben ook echt niet te spreken over de invulling bij Bestblogs van 'goede smaak', want gegeten en gedronken heb ik en het smaakte absoluut niet. Er is trouwens geen enkele garantie dat een minderjarige (u kent ze wel, die aanstormende menswezens die het al lang allemaal gezien en gedaan hebben en het altijd beter weten, ook al wijs je ze op wat ze niet (willen? kunnen?) zien) niet dezelfde aantal klikjes als Bibi doet en er ook met zijn nieuwsgierige en vooral jonge neus bovenop en -in terechtkomt... Nee, dan doe ik het hier liever met wat minder bezoekers, maar bewaak ik verder wél mijn eigen 'goede smaak'.

Zo, deze avond staat er nog Loft op het programma, ben eens benieuwd of al die lovende kritieken wel helemaal terecht zijn. Een film rond een potje georganiseerd overspel in een gedeelde loft door een vriendenclubje, hoe kan dat leuk filmmateriaal zijn? Het is met een gezonde dosis scepsis dat ik de heren Van Looy en De Pauw tegemoet treed. Miniverslag later.

Blogarchief