Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 7 juni 2008

Pipelines vzw/De Muzeval

Vanaf maandag ga ik terug op de (school)banken zitten. Om goed voorbereid het blik van het schrijven van verhalen open te kunnen trekken, volg ik zes maandagen lang een stoomcursus daaromtrent. Nip gaat mogelijk een aantal sessies meevolgen, dat hangt nog af van de inschrijvingsmogelijkheden. Uiteraard zal ik jullie als bloglezers hier verder op de hoogte brengen van de al dan niet gemaakte vorderingen. En wie weet, heel misschien, dat er dan van die andere (schrijf)plannen dan ook nog wat in huis kan komen...

Deze namiddag gaan Nip en ik naar de Algemene Vergadering van Pipelines vzw, de vereniging die instaat voor zoveel poëtische avonden in en rond het Antwerpse. Ben niet al te happig op dat soort vergaderingen, maar ze moeten nu eenmaal gehouden worden. Bij het opmaken van het activiteitenverslag heb ik in ieder geval al wel vastgesteld dat we het voorbije (school)jaar alles behalve hebben stilgezeten. Met hier en daar nog een gat in te vullen, tel ik al zeker meer dan 50 poëziegerelateerde activiteiten, waar Pipelines vzw/De Muzeval rechtstreeks of zijdelings bij betrokken is. Als je weet dat een jaar ongeveer 52 weken telt, dan is er bijna iedere week wel iets... Of hoe een hobby ook zo zijn beslag kan krijgen dat het een voltijdse vrijetijdsbesteding wordt.

Soit, na de Algemene Vergadering waarschijnlijk meer. Of minder en heb ik het over iets totaal anders. Over trouwen en zo. Haiku's. Senryu's. Je weet wel, mijn oproepje van enkele dagen terug hier op de blog.

Blogarchief