Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

maandag 1 juni 2009

Ruigoordwoordenaar verbrand

Het is al laat op de avond, dus heel uitgebreid ga ik niet meer bloggen. Feit is dat Bibi een uur of wat geleden teruggekeerd is uit Ruigoord (Amsterdam), waar hij genoten heeft van de wereld van de poëzie, aangevuld met prachtig Pinksterweer, een bende ontspannen medefeestvierders en mooie dingen tout court. Nu nog enkele giga aan fotomateriaal uitzoeken en verwerken en binnenkort komen er dan nog wel wat plaatjes over te zien.

Morgen zal ik gloeiend rood afzakken naar het werk en hopen dat mijn vel het houdt, want Bibi was natuurlijk weer helemaal niet bezig met eender welke zonnefactor. Gevolg is een stevige zonnebrand en dat is dan het minder leuke kantje aan de zaak. En Nip, die ik ongerust had gemaakt door niet te verwittigen dat ik later terug thuis zou zijn. Bibi hoopt het binnenkort wel goed te maken, maar ik broed nog op een verrassing...

Zo, dan ga ik er nu een punt achter zetten, want mijn pijp is bijna uit. En morgen gaat die vroege wekker ook alweer, dus tot later maar weer.

Blogarchief