Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 3 maart 2009

Al die willen te kaap'ren varen...


Vlinderman gaat morgen een straffe stoot proberen uit te halen, meer daarover na morgen. Het wordt alleszins lachen en gieren als het zover zou komen. Om u ook vandaag nog een stukje te entertainen, stel ik voor dat u later op de avond nog even afgezakt komt, want dan stel ik enkele primeurfoto's voor van Vlinderman, l'uomo con & sin barbe.

Vlinderman, zoals u 'm nog niet al te vaak zag en nog minder vaak zal zien.

Protesteren tegen bepaalde mistoestanden in een vlinderleven, het is allemaal goed en wel, maar het kan onverwachts toch ietwat vervelende vormen aannemen wanneer je besluit je baard te laten groeien tot de reden van een bepaald protest komt te vervallen. Het heeft wat te maken met het midden houden tussen je nog goed blijven voelen in je vel en een duidelijke vuist maken. Als het één het ander bedreigt, dan mag noch kan, alle koppigheid ten spijt, Bibi niet verder door zetten.

Hij gaat er dus af, al maak ik me geen illusies en staat ie er morgen gelijk terug aan te groeien. Een beetje wieden doet immers altijd groeien, nietwaar?

Oh ja, u heeft niet kunnen volgen? Niets van aan trekken, uw blogger kan al jaren een aantal maatschappelijke verschijnselen niet meer volgen en toch zijn we er nog...

Blogarchief