Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 13 juni 2008

Blogjes

De eerste van een reeks must do's is achter de rug. Vlinderman heeft zijn oogarts vandaag vereerd met een gepland bezoekje, waar hem niets dan goed nieuws te beurt viel: het zit snor met de ogen, de prismaklevers (die zijn ogen een beetje corrigeren om zeeziekte in het midden van de Meir te vermijden, alsook schele hoofdpijn) zijn effectief en mogen gewoon behouden blijven, de druk op de ogen is aan de hoge kant, maar niets dat wijst op glaucoom, de sterkte van de glazen is ook nog op peil, kortom, met zijn aangepaste bril fietst hij gezwind door het leven. Ha, over sterke geslachten gesproken, hier zit er eentje :)

Nip heeft over twee weken haar eerste afspraak bij de oogarts, hopelijk krijgen we dan ook zoveel goed nieuws. Eerstvolgende afspraak in het kader van mijn must do's is bij de tandarts over goed twee weken. Dat wordt lachen, voor de tandarts wel te verstaan. Mijn gebit, dat is immers nu niet bepaald mijn sterkste kant. Ik ben van nature al niet gezegend met stevige tanden, maar mijn roken en koffie gecombineerd met een slagveld na de doortocht van mijn wijsheidstanden enige jaren terug, maken dat de tandarts onmiddellijk een stevige vakantie mag beginnen plannen. Dat is mijn worst case scenario, en ik vermoed dat het dat ook gaat worden. We zien wel, voor alles kan er een spreiding uitgedacht worden. Denk ik.

Zodadelijk naar Den Dam, waar er een feestje is voor de medewerkers aan het Wijkfeest een dikke maand geleden. ondertussen houdt Nip het fort hier overeind, samen met Miss Jackie T. En als het goed is, kom ik daarna nog even wat foto's van De Muzeval van gisteren plaatsen, want het was weer de moeite en dat wil ik jullie niet onthouden. Er waren trouwens twee collega's van het werk aanwezig en dat vond ik sowieso al bijzonder leuk. Ik heb maar een goede 18 maanden moeten zeuren, maar het is zo klaar als pompwater: de aanhouder wint :p

Blogarchief