Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 4 juli 2008

Vakantie en Muzeval

2008, het wordt stilaan het jaar van Vlinderman. Nog 42 nachtjes slapen en dan staat hij met vier voeten in de wereld. Op het werk gaat het ook een andere richting uit, met nieuwe collega's die stilaan in vorm beginnen te komen en dan heb ik het nog niet over Pipelines vzw/De Muzeval, waarvoor Antwerpen eindelijk wat centen veil heeft, omdat ze beginnen te geloven in dat (po√ętisch) project. Het is altijd leuk om erkenning te vinden voor iets waar je al jaren je schouders onder zet. Daar (Pipelines vzw/De Muzeval) is trouwens binnenkort misschien wel heel speciaal nieuws over te brengen, maar ik stel voorlopig uw geduld nog even op de proef.

Met de nieuwe auto (nou ja, nieuw, 13 jaar oud) kunnen Nip en Vlinderman aanstaande eindelijk naar de sauna op een zelf gepland moment. Geen beter plekje trouwens om iets te vieren, om wat dingen door te nemen, to do-trouwlijstjes te overlopen, plannen te smeden, en dat allemaal tegen een achtergrond van pure relaxatie. Een mens zou voor minder beginnen zweven dat het leven toch zo schoon kan zijn. Zolang hij dan maar niet de krant er op open slaat, want dan is het uit met de cocoonachtige pret. En nu dat zonneke zo zalig straalt, willen we ons niet laten afleiden, toch?

Iedereen die nog niet met of op vakantie is, wil ik graag bij deze een korte aftelperiode toewensen. En zij die dat zijn, geniet ervan, komt trouwens gerust eens vertellen waar je zit, wat je doet, wat het met je doet, of er al een 'dit moet de hele wereld weten'-moment is voorgevallen... Zo geraken Nip en ik er stilaan ook wel in :-)

Blogarchief