Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 30 augustus 2007

Vanalles + Laddercompetitie + senryu

Het is alweer laat geworden. Dat komt doordat ik eerst nog eens langs Ikea gereden ben (merci voor de voiture, Pascale!) en dan nog wat ben gaan inpakken in Mama Mia's huis. Alweer twee kasten leeg, alweer wat dozen te verhuizen erbij. Morgen hoor ik wel wat ze van de opgevouwen gordijnen vindt en of de afgebroken schabbetjes er niet lief uitzien zo op het paadje voor het vensterraam.

Over morgen gesproken: iedereen die naar Den Hopsack trekt, geniet ervan. Ik zal er helaas niet bij kunnen zijn, vermits ik naar een ander feestje genood ben. Schone Moeder is deze week immers jarig geweest en dat gaan Nip en ik wat vieren hier met een hapje en een drankje. We mogen zoiets niet laten voorbijgaan vind ik nog altijd. Misschien komen er wel wat foto's uit de bus binnenkort...

baby'tje - senryu

roze kinderlach
cadeautjes in de kamer
versierde ouders

© Frans Vlinderman

En om af te ronden na dit kleine poeempje, nog een uitnodiging aan wie graag dicht en er een soort uitdaging van wil maken. Er bestaan op deze site verschillende vormen van wedstrijdjes, maar de Laddercompetitie vind ik persoonlijk het leukste. Elke week word je uitgedaagd om een po√ętische strijd te leveren, waarna collega-dichters de resultaten beoordelen... Ga gerust eens een kijkje nemen en schrijf je in! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Blogarchief