Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 23 september 2008

Filmforum: The Holy GrailMorgen woensdag 24 september kan je in GC 't Gasthuis in Wijnegem komen lachen en gieren met de capriolen van Monty Python in hun klassieker 'The Holy Grail', de eerste film van alweer een nieuwe reeks films, voor u verzorgd door het Filmforum.


En er staan dus dit jaar nog heel wat andere leuke prenten geprogrammeerd op de vierde woensdag van elke maand...

Uw Filmforumteam

tentoonstellingsbezoek

We gaan verder met het penseel (en Nip met het tekenstokje) in de Academie voor Beeldende Kunst te Hoboken. Feitelijk wel een mooie titel voor een opleidingsinstituut, maar er wordt dan ook wel degelijk vrij intensief met de aspirant-kunstenaar omgesprongen. Iets niet begrepen? Dan leggen ze het nog maar eens een zoveelste maal uit, met andere woorden, andere voorbeelden ook. En onderweg leer je wat van de huidige generatie artistieke genieën en hoe ze met hun diverse media hun ideeën uitbeelden.

Misschien dat we over enkele weken alvast een keertje mee op uitstap gaan naar het Duitse STIFTUNG INSEL HOMBROICH en LANGEN FOUNDATION, om er eens van te proeven. Dat is als we daar tijd voor willen en kunnen vrijmaken. Het is een dagje all in, dus vervoer en maaltijd zijn voorzien, alsook inkom. En als we de smaak te pakken hebben, kunnen we misschien later ook eens op bezoek in één van de kastelen van Wim Delvoye ;-)

We houden het in ieder geval kort hier vandaag. Beter dan ons teveel te moeten liggen haasten en zo in accidenten terecht komen op die drukke Antwerpse wegen van ons. En dat willen we dus echt niet, eh.

Blogarchief