Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 11 december 2008

De Muzeval met Sabine Luypaert



Zou hij vandaag alvast niets posten? Neen, vandaag post hij nog wel iets. Nah. We beginnen aan een stukje vakantie en wat leuker is, we beginnen eraan met een avondje Muzeval. Zo kan ik er weer vol tegenaan: uitslapen, luieren, boekskes lezen, de passerende vrouwen ambeteren (alsof die hier zo vaak mijn living kruisen op weg naar waar dan ook), 't vrouwke aanbidden, de poes wat misshandelen ('t is niet voor niets Miss Jackie T), aftellen naar het einde van bijna alweer een jaar, en dan terug naar 't werk.



Over dat werk gesproken. 't Was weer 'sjiek' vandaag. We hebben vastgesteld dat onzen drukker niet weet dat er in juli 31 dagen zitten. Ervan uitgaande dat dit wel in orde zou zijn, had ik daar niet op gelet, maar wel op bijhorende teksten, data van activiteiten, enz. Had ik dat maar wel gedaan, want nu zitten we met duizenden foute kalenders. Spijtig, maar niets meer aan te doen, want maandag gaan ze de deur uit. En dat ligt dus op de maag, eh. Nu, don't look back and move on is in deze een goede houding, vermits er toch niets aan veranderd kan worden en ik mijn vakantie niet wil laten vergallen door zo'n stupiditeiten.

Misschien tot later nog wel eens, hooggeëerde bezoeker, ik moet me nu nog wat klaar gaan maken om Sabine Luypaert deze avond te laten genieten van haar voordracht en het publiek van haar ;-)



Blogarchief