Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 17 oktober 2008

Circa 2008


Nog even de affiche Circa 2008 meegeven :-)

(Bron: KLIK)

Winterjasje & Circa 2008

Vlinderman is klaar voor de winter. Samen met Nip deze middag de stad ingedoken om voor haar iets te gaan halen. Dat leverde uiteindelijk een nieuwe winterjas voor Bibi op. Van de vorige was na een goede vier jaren toch het vet wel af, de scheuren onder de armen waren al enkele malen opnieuw genaaid en eigenlijk zag ik er in die jas zo nogal een beetje als een opgeblazen ballon uit. We zijn nu voor iets totaal anders gegaan en dat ziet er al gelijk een pakske (frakske?) beter uit. Benieuwd naar de eerste maal samen uit ;)

Verder gaat het hier te casa Vlinderman en -vrouw binnenkort opnieuw geweldig geuren, want we zijn dan maar gelijk doorgestoken naar BazarBizar, dé winkel in het Antwerpse voor al uw aanschaf van wierook. Sedert enige tijd wil Vlinderman alleen nog maar daar zijn gerief gaan halen. En of je nu kanker krijgt of niet van wierook, het zal me een rotzorg wezen. Tegenwoordig krijg je al kanker van de straat over te steken of door het feit dat je geboren werd. Als we ons daar het hoofd over moeten gaan breken, dan kunnen we gelijk de tent sluiten en in een hoekje gaan zitten grienen. Niets voor den dezen.

Dit weekend wil ik iedereen uitnodigen op Circa 2008, een intercultureel en multidisciplinair stadsfestival op en rond het De Coninckplein in Antwerpen Noord. Na het succes van vorig jaar (Circa 2007, of wat had je gedacht) zijn we nu toe aan de tweede editie. De format is lichtjes gewijzigd, maar het zal er niet minder boeiend om zijn, integendeel. Multiculturaliteit, voor sommigen is het geen dode letter. Ook Pipelines vzw/De Muzeval werkt hieraan mee, en daarmee ook uw Blogger. Meer info over het poëzieprogramma op zondag vind je HIERO. En wie ons nog eens wil horen, zien of spreken, is welkom in Le Poète op zondagnamiddag - al is de rest van de programmering ook niet te versmaden.

Soit, even geupdated, Vlinderman gaat wat mailen of zo. Tot later dus.

Blogarchief