Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 28 februari 2009

Uh uh!

Na een weekje house- & dogsitten zijn we weer thuis aangekomen. We hebben Miss Jackie T gemist, terwijl we met Juul aan de rol en de wandel zijn gegaan in het Te Boelaarpark. Het was ook een bijzonder gekke week, met deadlines op professioneel gebied die ik onmogelijk heb kunnen waarmaken.

Eén ding weet uw opnieuw op en top aanwezige Vlinderman wél: volgend jaar pakken we het anders aan! Ik weet wel dat de goede voornemens van het jaar zo ergens omstreeks nieuwjaar moeten, euh, voorgenomen worden, maar toen was ik nogal bezig met verhuistoestanden en schoot dat er een beetje bij in. Daarom dus alsnog het betere werk van een man, die zich voorneemt dus wat meer neen tegen een ander en ja tegen zichzelf en zijn lieftallige te zeggen.

Het voordeel is wel dat we geen minuut de tijd hebben gehad om stil te staan bij de miserie in de wereld, al zag ik in de dagelijkse krant regelmatig een stevige portie passeren. Het is nu echter te laat om daarover nog te beginnen, dus ga ik jullie daar ook niet mee vervelen. Of mezelve, for that matter...

Morgen is het zondag, en misschien laat ik dan wel wat Pink-foto's los op de wereld. Altijd beter dan een gedicht dat ondoordacht op jullie bedacht ligt te wachten op een snelrondje doorklikken naar meer nieuws ;-) En daarbij, 't is Gothika-time!

Blogarchief