Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

maandag 30 juli 2007

Aankondiging


Niet vergeten - vanaf 20u00!
Handjes + gedicht

Eerste helft van de week ligt vast. Sebiet naar Ton, papa van Nip, effie een handje helpen met wat huishoudelijk geklus, want diene mens moet een nieuwe heup laten steken ergens in augustus maar kan nu al niet meer uit de voeten. Je kan op je vingers aftellen dat hij het hoofd erbij dient te houden waar het al dan niet kleine to do-lijstjes betreft. Mijn vingers jeuken in ieder geval al om even de handen uit de mouwen te steken.

Daarna ga ik op zoek naar de affiche van aanstaande woensdag voor 't Gastvrij Podium in Wijnegem, waar dichter/performer Didi de Paris zijn opwachting zal maken, afgewisseld met Moods, een Wijnegemse muziekband. Noteer dus alvast in die spectaculair zomers gevulde agenda van jullie: woensdag 1 augustus 2007, 20u, 't Gastvrij Podium, Turnhoutsebaan in Wijnegem.

moordenaar

door de mand
de romanticus met zijn mes
in die bebloede hand
en de eeuwige trouw
blank als room zo lek
gestoken door het heilig vuur
dat hem zo verteerd
en tenslotte gek gemaakt

dromen zo bedrog zo
cel voor levenslang
te merrie elke nacht
uitgespuwde mens
zonder plek voor twee

een liefde weggegooid
door wat afwijkt
tussen twee gespleten oren

© Frans Vlinderman

Een blogpostje zonder linken. Waarom? Ik ben tot de vaststelling gekomen dat de rij links nogal lang geworden is. Met andere woorden: ik link teveel. Daarom een oproepje via dit o zo vaak bekenen kanaal: welke links zijn volgens jullie, lezers en/of liefhebbers van Vlinderiaans, teveel, overbodig, voorbijgestreefd, onwaardig, niet op hun plaats? Laat het me weten, want Bibi gaat grote kuis houden. Wat hier niet hoeft, smijt ik dan niet zomaar weg, ik herneem ze wel op mijn forum, maar hier verdwijnen ze dus uit beeld...

Nu het toch over linken gaat, niet verschieten van de link die hier ergens rechts in de rij staat, ik dacht zo van me eens in de blogcompetition te gooien - ik blog toch, niet?

Blogarchief