Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 23 januari 2009

Filmforum volgende week: Robin Hood-Men in Tights


Nog een aankondiging om mee te geven, kwestie van uw agenda tijdig (nou ja) in te kunnen vullen...

Volgende week woensdag is het alweer de vierde woensdag van de maand en dus ook weer Filmforum in het Wijnegems Gemeenschapscentrum 'Het Gasthuis'. Voor amper € 3,00 krijgt u onderstaande film voorgeschoteld in een gezellig filmzaaltje, om 20u00. En Robin Hood (Men in Tights), wie gaat daar niet voor plat?

Gedichtendag 29 januari 2009 - oproep

Nog een kleine week en dan is het opnieuw simultaan in Nederland en Vlaanderen de landelijke Gedichtendag. Naast Zuiderzinnen in Antwerpen is dit één van de hoogmissen van het gesproken en geschreven woord, het feest der letteren dus. Net zoals de voorbije jaren nemen we met De Muzeval hier opnieuw aan deel.


Wat anders is dan de voorbije jaren, is dat we dat dit jaar op twee locaties doen. Een eerste bijdrage wordt geleverd in de Bibliotheek van Hoboken vlakbij de Kioskplaats en dus gemakkelijk bereikbaar met onder andere buslijnen 1 en 13 vanaf Rooseveltplaats Antwerpen of met tramlijn 2. We beginnen om 17u00 en houden ermee op om 18u30. Verscheidene dichters lezen voor uit eigen of andermans werk en Frank De Vos brengt muziek ter afwisselingt.Om 20u00 gaan we van start met onze traditionele Gedichtenestafette. Onze locatie daarvoor is ditmaal Het Werkhuys in Borgerhout (Antwerpen-Noord), ook weer gemakkelijk bereikbaar vanaf Rooseveltplaats met tramlijnen 10 en 24, alsook met buslijnen 410 en volgende (halte iets voorbij zaal Roma). Een vijftiental dichters treden afwisselend 7' op, met hier en daar een streepje muziek erbij.

Voor beide activiteiten zijn er nog enkele plaatsjes vrij, dus wie zich geroepen voelt deel te nemen, kan contact opnemen met De Muzeval op de_muzeval@telenet.be, dit tot uiterlijk maandag 26 januari 2009. Wees er snel bij, want de resterende plaatsen zijn beperkt.
Blogarchief