Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 17 juni 2010

Grote Smerige Vlinder


Grote Smerige Vlinder! Vlinderman zal u binnenkort nader duiden wat dat zinnetje inhoudt, maar stelt u nu reeds gerust: Vlinderman is noch Groot, noch Smerig. Toch vandaag niet.

Terwijl we met zijn allen in afwachting zijn van een stomende en niet te stuiten nieuwe regering die alle problemen voor u en mij oplost - of toch het grootste deel ervan - genieten we lekker van de zon, na die voorbijgegaan zijnde regenpauze en voelen we de zomer meer dan ooit terugkeren op zijn laatste-jaars-schreden. Denk ik toch, mocht ik u op dat terrasje daar naast mijn tafeltje hebben zien zitten. U hoeft niet te ontkennen, vermits ik u toch niet ken, van haar noch pluim, noch u mij, en dat dan weer van pluim. Ik spring heus niet van de hak op de tak, dit zijn allemaal stevige gedachten in mijn warrelend hoofd, of zijn het warrelende gedachten in mijn stevig hoofd? Wie zal het zeggen. Ik doe alvast een poging.

Kasteel Rivierenhof, Deurne (bron afbeelding: KLIK!)

Er ruist alleszins wat door het struikgewas, en als zelfs Bibi op 0,8 km van het Rivierenhof te Deurne het kan horen op zijn stedelijk terrasje, dan zijn er beloftevolle zaken op komst. We zijn dus in blijde verwachting...

Blogarchief