Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 12 april 2007

Muzeval 101


Voor de laatste maal deze maand, de affiche voor deze avond:


Ik vertrek zodadelijk, een verslagje volgt nog wel, misschien ook nog deze avond.

Ik ben terug. De Muzeval kon niet doorgaan. Eén of ander GFT-gedoe weigerde Herman, uitvinder en bezieler van 100 Muzevallen de toegang tot het podium voor zijn 101-ste Muzeval. Ik was er en ik zag het. En ik ging. Waar Herman niet welkom is op zijn eigen activiteit, daar moet ik ook niet zijn. Messen en ruggen, ik moet er niet van weten. En ook niet van borsten en billen zonder mijn stempel erop, dat is voor mietjes. MIETJES, je kent ze wel. En verder zwijg ik, stil geworden vlinder die ik ben. Ik kijk nog wel uit naar een ander gemakkelijk over te nemen tafereel dat er geschikt en zo uitziet.

Ik vind trouwens dat ze loslopende honden die kinderen bijten gewoon mogen afzonderen van die kinderen. Geef ze een konijn of zo, eentje met Mixomatose of iets in die aard. En sommige dichters een overdosis van wat dan ook. Dat ze oorverdovend mogen (zwijgen) zijn.

Spijtig dat ik Pom Wolff niet heb kunnen beluisteren in zijn Antwerpen... Teveel vreemde luizen in de bijt hebben er een stokje of andere zaken voor en tussen gestoken. Mjah. Is it life or not? Het zal het wel zijn voor .... (kwatta dus)

Frans V.

Blogarchief