Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 20 januari 2010

Opsporingsbericht: Raphaël Van Den Abeele


Een buurman van onze vrienden is vermist. Daarom plaatst Vlinderman dit OPSPORINGSBERICHT ook op deze blog.

Verspreid op 19/01/2010 op verzoek van Procureur des Konings te Antwerpen
Raphaël VAN DEN ABEELE

Feiten

De politie en het parket van Antwerpen vragen te willen uitkijken naar Raphaël VAN DEN ABEELE, een man van 33 uit Antwerpen die sinds 15 januari wordt vermist.
De heer VAN DEN ABEELE werd die vrijdag rond 4 uur in de namiddag voor het laatst gezien toen hij het appartement van een vriend verliet in de Lange Schipperskapelstraat in Antwerpen.
Raphaël VAN DEN ABEELE is slank en ongeveer 1m80 lang. Hij heeft kort, donkerblond haar en blauwe ogen. Hij heeft een tatouage met zijn voornaam op zijn rechterarm. Hij gaat meestal netjes gekleed.Getuigenissen:

Heeft u Raphaël VAN DEN ABEELE gezien of weet u waar Raphaël VAN DEN ABEELE verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer :

0800 / 91.119

of reageer online

Oproep voor actie Peter-Holvoet Hanssen


Kortelings bericht via een vriend in mijn mailbox van Peter-Holvoet Hanssen, ge weet wel, de Antwerpse stadsdichter voor de komende twee jaren. Het spreekt voor zich dat u onderstaand bericht leest en vervolgens massaal reageert!

"Ahoy, fantastisch! Vandaag ben ik weer (letterlijk:) on the road met de licht mentaal 'gehandicapte' maar zeer poëtische kunstenaars Kenny Callens & Co van het project 'Vrijbus'; we observeren d'Antwerpenaren en zijn op zoek naar warme woorden (Kenny), pikante woorden (Pieter was onder den indruk van het Schipperskwartier).

Vandaag (16/01/2010) zitten we in Deurne, misschien geraken we wel (kleieieieiein kanske) in de Jezuiet. Zoudt ge in ieder geval geen oproep willen doen om vrijdagnamiddag (Meir) 22/1 of zaterdagnamiddag 23/1 (Groenplaats) naar onze poëziebus te komen en woorden en verzen (die we mogen gebruiken) aan te brengen (we hebben er nog véél nodig) die we tot gedichten kunnen kneden voor onze Woordenkraam op Gedichtendag?

Spread the word! En een fonkelende bijeenkomst strax!

KEEP THE GOOD WORK GOIN'

Peter"

Peter-Holvoet Hanssen en Herman J. Claeys, Conscienceplein, 16/12/2009

Als dat geen mensen met een dichterlijk hart of anders dichters met een menselijk hart zijn...

Blogarchief