Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 18 juli 2008

hersenactiviteit = nul

Het is nog eens vrijdagavond en content dat ik ben! De hele zomer gaat het er spannen op het werk, want al met al is er steeds wel iemand met vakantie en moet het liggende werk verdeeld worden over de overblijvenden. En vermits we nog steeds in de opleidingsperiode zitten wat betreft mijn medewerkers, is het soms echt wel achter de feiten aanhollen. Nu, we doen wat we kunnen en gelukkig is dat al heel wat, zodat we met het feitelijke werk ook niet al te veel achterop geraken.

Morgen gaan we broer helpen met de verhuis naar zijn nieuwe huis. Daarom houden we het vandaag maar weer even heel kort. Het moet niet altijd uitgebreid zijn en daarbij, ik heb zin in een frisse Duvel. Na zo'n week kan dat deugd doen, nietwaar? En ook even niet aan iets speciaals mijn gedachten moeten geven, dat is ook behoorlijk ontspannend en ben er wel aan toe. Wanneer het genoeg is geweest, dan is het ook daadwerkelijk genoeg geweest, dan gaat het slot erop en krijg je enkel nog gekwijl en een onverstaanbaar antwoord als je beroep doet op mijn hersencellen...

Nog een prettig lang weekend aan wie het geluk heeft daarover te mogen beschikken en nog een prettig leven aan wie dat niet heeft :)

Blogarchief