Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 25 april 2009

Zaterdagse berichtgeving

Vlinderman heeft zonet zijn Senseo opgegeven voor vervanging, vermits het ding net zoals een klein half miljoen andere Belgische apparaten in staat is om te ontploffen. We moeten het lot niet tarten, nietwaar? Verder hebben we met zijn tweetjes (nou ja, in hoofdzaak Nip, ere wie ere toekomt) met een opruimende actie het nieuwe Vlindermanstekje klaargemaakt voor het bezoek van Nips nichtje Els en haar vriend. Ben eens benieuwd wat zij van ons appartementje zullen vinden...

Verder valt er niet echt veel te melden en op de actualiteit ingaan, daar heb ik voorlopig niet veel zin in. Teveel van hetzelfde, elke dag weer, terwijl ik me momenteel liever bezig houd met aandacht schenken aan degene die dat het meeste verdient (elke dag weer): Nip. Ze staat in ons leven met beide voeten netjes naast elkaar en houdt zo ook Bibi van het gaan zweven van tijd tot tijd. We moeten het toegeven: Nip is het zout op Vlindermans patatten, het stiksel op de naden van zijn broek, de creme op zijn Senseo. Nip is hét.

Ik krijg hier net een bevestigingsmail van Senseo dat ik geregistreerd ben en Els is in aantocht, dus tot de volgende zitting (tenzij u staand uw internet bedient, natuurlijk, dan is het tot de volgende staïng)

Blogarchief