Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 23 februari 2010

Vlinderman in het verzet


Er worden verwijten gemaakt dat Vlinderman maar wat aanleutert, dat Vlinderman niet kan schrijven, dat Vlinderman een nep-dichter is, die wel zou willen, maar niet kan. Daartoe worden gastenboeken misbruikt op de meest schaamteloze wijzen, viert het analfabetisch hoog-gequoteerde gehalte diverse medailles en wordt Vlinderman als het ware uitgenodigd er maar het bijltje bij neer te gooien.

Nieuws van dit front: nog niet voor even! Er zijn zo van die plaatsen waar Vlinderman niet wil komen omdat hij daar een mening over heeft die die plaatsen niet siert. Wel, dit is zijn eigen plekje op het voor iedereen openstaande internet en daar wil hij dus blijven komen, de ene dag al wat rustiger dan de andere. Wie daar een probleem mee heeft, tikt gewoon dit adres niet in of klikt niet op de linken her en der. Miljoenen andere mensen te jennen op nog meer miljoenen andere sites, nietwaar?

Dit gezegd zijnde, wie een dichter zoekt voor een gelegenheidsgedicht, kan altijd HIER eens een klikje op geven. Poëzie op maat door Rudi De Smet, zoals Bibi het ook al eerder zelf aangeboden heeft en wie weet, misschien iets voor u.

Rudi De Smet (bron afbeelding: KLIK!)

Blogarchief