Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 18 februari 2009

Vlinderman aan de erotische poëzie op 14 februari 2009 in Something Els, Antwerpen

over pauzes van 5 minuten

Vlinderman had wat werk mee naar huis genomen, maar of het er nog van gaat komen, dat is een ander paar mouwen. Het is namelijk veel te gezellig zo met de pizza in de hand en het internet dat zich maar blijft ontvouwen voor mijn ogen, ene Fieldcommander Leonard Cohen in mijn oren, Miss Jackie T in volle weer met haar met vitaminenbrokjes gevulde bal en Nip die elke dag de nog lievere echtgenote van begint uit te hangen... Nu ja, als het niet af geraakt binnen de deadline van volgende week vrijdag, samen met die twee andere stevige einde/beginjaarsopdrachten, dan is het ook maar zo. We weigeren er al te lang wakker van te liggen, wat mij gelukkig niet bemoeilijkt wordt door mijn stevig (in)slaapgesternte.

Dit getypt hebbende blinkt mijn toetsenbord ineens verdacht van de voorlaatste kwart pizza, misschien moet ik even wat anders doen terwijl ik verder eet.

*** pauze van 5 minuten ***

Waar had ik het nu ook alweer over (weigert terug te lezen). Het ging niet over die topambtenaar die een tijdje terug € 383.000,00 verduisterde en toch nog in functie mocht blijven, zij het op een andere locatie, want dat lijkt me te gortig voor woorden, maar waarover dan wel? Ach, het doet er weinig toe, ik wens iedereen gewoon een fijne avond toe en morgen een deugddoende slavendag @ the office en dan is het gelijk nog maar één maal slapen om te genieten van het weekend! Feestweekend, want we zijn uitgenodigd op een trouwfeestfuifje, woeha!

*** weer pauze van 5 minuten ***

Het lijkt er me op dat jullie die pauze toch niet gebruiken om even naar het toilet te gaan (indien ouder van één of meerdere ukken: niet doortrekken!!!!) zal ik er zelf maar een digitale streep onder trekken. Misschien toch nog wat voor het werk werken, wie weet...

Blogarchief