Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 19 september 2009

Aankondiging: De Muzeval op Zuiderzinnen

Beter laat dan nooit, even toch meegeven dat Bibi met 'zijn' Muzeval morgen op Zuiderzinnen van zich zal laten horen. En dat het mooi weer gaat worden, dat ge niet zult kunnen rijden in 't Stad, dat er veel volk gaat zijn, dat het een jubileumeditie van Zuiderzinnen betreft, het komt er allemaal gewoon maar bij kijken. En gij?

Zuiderzinnen 2009 – De Muzeval in café Chatleroi

14u. De Muzevaldichters: niet alleen ZuiderZinnen is aan zijn tiende verjaardag toe. Het zelfde kan ook gezegd van De Muzeval, die zelfs al aan haar elfde jaar bezig is. Sinds januari 1999 organiseert Pipelines vzw elke tweede donderdag van de maand een poëzieavond onder deze noemer. Deze vindt momenteel plaats in Literair-Artistiek Café Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24 te 2000 Antwerpen. Er is maandelijks een gastdichter en na afloop kan iedereen desgewenst zijn/haar ei kwijt op het Vrij Podium.

Programma deze Zuiderzinnige Zondag: stichter Herman J Claeys (ov) en de vaste kerngroepsleden Frans Vlinderman, De Antistresspoweet, Bart Van Peer, Pierre Magis en andere dichters dragen voor uit eigen en/of andermans werk.

Ter gelegenheid van ZuiderZinnen verplaatsen we ons voor de tweede keer op rij naar Café CHATLEROI, Graaf van Hoornestraat 2. Chatleroi (voorheen Café De Scene) programmeert elke eerste zondag van de maand akoestische muziekoptredens onder de noemer “Chatkoestiek”. Deze drankgelegenheid waar sociaal contact troef is, kan dagelijks worden bezocht en is van onmisbare waarde op het Antwerpse Zuid. Warm aanbevolen.

Voor meer info in verband met de Muzeval kunt u terecht op www.muzeval.tk en uw emails zijn welkom bij de_muzeval@telenet.be.

Bron tekst: http://www.zuiderzinnen.com

Blogarchief