Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 27 juni 2007


Hieronder een klein fotoreeksje van de eerste helft van deze avond in De Kleine Wereld. Verdomd als het niet waar is, maar daar ga ík dus nog over de vloer komen. Zo een gezellig kot, niet voor te stellen (sorry, moest ik even kwijt).

Bart Van Peer, presentator (Foto © FV)

U, het publiek (Foto © FV)

Fronk (Foto © FV)

Frans Vlinderman (Foto © een lieve jongedame)

Manfred Unplugged (Foto © FV)

Els Dams (Foto © FV)

Sacha De Backer (Foto © FV)

Dit zijn ze dus voor de pauze, wat erna kwam, heb ik moeten missen wegens andere afspraken, die lichtjes in de war geraakt waren doordat alles met ongeveer een uur vertraging begon. Schijnt niet van de gewoonten te zijn, dus zal dat op één of andere kosmische manier wel met mijn aanwezigheid te maken hebben en met het feit dat ik absoluut Nip moest zien...

Antwerpen + Wijnegem + gedicht


Nip en ik zijn nog snel even naar de parking van onze lokale Kringwinkel geweest, waar we een stuk cake, een glas muntthee en een foto van ons beiden kregen aangeboden. Het was er namelijk een actie van Buurt aan de Beurt... Zodadelijk vertrek ik naar de Woorddadige Woensdagvoorstelling in café De Kleine Wereld (Vlasmarkt, vlakbij Schelde en in T-combinatie met de Grote Pieter Potstraat). Eerst nog even de frietjes wegspoelen, net zoals Nip. Die gaat dan weer naar Wijnegem vandaag, waar Grizzly Man op het menu staat (soms echt wel leuk, die taal van ons).

Of er over dat Wijnegem nog iets te melden valt (behalve dat het daar vanavond dus filmforumavond is)? Yep, volgende woensdag is er opnieuw een Gastvrij Podium...


Het gedicht hieronder werd geïnspireerd door iets dat Pom had geschreven onlangs.

het vloeit niet meer

na de jaren dat het dun
overal van en tussen liep
opnieuw wat klonters
vaste materie om
zomaar beet te nemen

na het vloeien eindelijk
de de droogte, en stof
om nog wat te bedekken
wat zo gepolijst bleef
zorgen voor schuivers

ik neem m'n vlindernetje
en ga op zoek naar
wat de mazen vingen

© Frans Vlinderman

Verder is er even niets te melden, maar dat kan nog omslaan, de avond is nog niet om en het fototoestel gaat mee met mij op stap ;)

Blogarchief