Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 1 juni 2008

BPA

De zondag is voorbijgekabbeld. Enerzijds heb ik me overgelaten aan het lezen van de krant op mijn terras, sigaretje bij en in de hand, anderzijds heb ik het verslag voor mijn Muzeval uitgetypt, op het ritme van een meifrisse regendruppeldans op een meer dan ontloken boomblad. Geen gewichtige bijdrage vandaag, geen luchtige ook, gewoon mededeling van waarmee een zondag zoal kan gevuld, of misschien net niet. Het hoeft niet alle dagen rijkelijk feest te zijn met van hot naar haar rennen en dan ontdekken dat je in her moest zijn.

Kleine bedenking toch: als je droomt en het gaat ruimtelijke structuur en je bedenkt daarbij dat je zelf een ruimtelijk structuurplan (RSP) op jezelf bent, is er dan wat mis? En als je in je droom verder redeneert en tot de conclusie komt dat een schoonmoeder eigenlijk een Bijzonder Plan van Aanleg (BPA) voorstaat, of die termen nu al dan niet bestaan, ben je dan nog ok in de bovenkamer? En als je vervolgens vol bewondering naar die schoonmoeder en haar nieuwe invullig kijkt met ogen die alleen het achterste van haar oogleden zien, maalt er dan niet wat teveel?

Allez, het beloven nog altijd boeiende dagen te worden voor Nip aan mijn zijde, met zo een kronkels blijf je voor eeuwig puzzelen als je het mij vraagt. En vermits je het niet vraagt, krijg je het gewoon ongevraagd. Moest je maar niet komen lezen :-)

Blogarchief