Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 5 augustus 2009

Honden: middelenmisbruik?


Volgens de kranten komt het door het warme weer dat meer gedetineerden nu het hazenpad kiezen. Blijkbaar is dat dan een ander ras dan dat van ons werknemers, want warm of niet, zij die momenteel op post zouden moeten zijn op de werkvloer, zijn dat ook. Of ik hiermee een bijdrage heb geleverd aan de olijk ontstnapte kwaaie gangsters, ik betwijfel het ten zeerste, maar ik moest het gewoon even kwijt - zoals iedereen wel eens een onaangekondigde grote of kleine boodschap aan de wereld wenst kond te doen.

Het is weer wat later dan normaal, maar dat ligt aan gebakken aardappeltjes, groene boontjes van de ene of andere soort onder een sluier van vers gebakken ajuinhoekjes en een net niet aangebakken strofe schnitzel, dus waarschijnlijk wordt het mij wel vergeven. Voor al die boodschappen die hieraan verbonden zijn: Bibi kookt nog steeds een stuk van zijn avond naar de Filistijnen - gelukkig maar dat Nip onder haar verre voorouders nen nonkel Fil en een Tante Istij kent, er wordt wat geapprecieerd te casa Vlinderman. En neen, we gaan ons niet wagen aan voorspellingen van dan en dan gaat 'm het herhalen :pp

Niet voor uw boontjes! (bron foto: KLIK)

Nog even meegeven dat Bibi het belachelijk vindt dat sommige mensen het nodig vinden (gratis) hondenpoepzakjes te gebruiken om hun overschotjes of andere voedingswaren in te vriezen, omdat die zakskes nu eenmaal gratis werden uitgedeeld (locatie: Tienen). Ge speelt met uw gezondheid, Sommige Mens! Die zakjes ageren chemisch en kunnen u meer dan een gewoon darmloopke bezorgen tot zelfs kanker toe, wat een pak méér zal kosten uiteindelijk dan de aanschaf van een gecontroleerd pakje diepvrieszakjes. En voor alle duidelijkheid: 't is gene zever!

Blogarchief