Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 23 maart 2008

Het Zeezicht + elfjes

Al eens naar buiten gekeken vandaag? Of hangt iedereen met zijn neus aan het beeldscherm gekluisterd om vooral die onsterfelijke pausboodschap (waar alleen maar 'bedankt voor die mooooooiiieee bloooeeeemmeeen' doorgaans blijft hangen) in zich op te nemen? Ik behoor tot de eerste categorie, niet in het minst omdat Bibi niet de beschikking heeft over een kabelabonnement en zijn binnenhuisantenne enkel de vorm van sneeuw licht wijzigt. De zon is mij dus wel degelijk opgevallen, net zoals de temperatuur - vermits ik binnen niet mag roken, werd ik die op het terras wel gewaar.

Affin, veel gezever op een stokje, maar ik voel me zelf nogal zonnig. Het is Pasen, dus mensen: Zalig Pasen, rapen die eieren, vullen die magen met vogelnestjes en afsluitende patisserie, genieten van die, soms zeldzame, familiemomenten en nog van dat leuks. Over een stevig uur begeef ik mij met Nip naar Het Zeezicht, waar ik ter opwarming van mijn verjaardag morgen alvast een klein feestje ga houden met wat vrienden en familie, net zoals verleden jaar. Nip neemt de camera mee, dus als het even kan, plaats ik hier later vandaag nog wat foto's van hoe het geweest is.


En goed ruiken ga ik ook al doen, want ik heb van mijn verloofde een flesje Tokyo van Kenzo gekregen en dat wordt mijn huwelijksdaglijfgeur. Die mag ik dus alvast beginnen 'eigen' maken, zodat de mensen mij niet hoeven te zien of horen om te weten dat ik er ben, maar van achter het hoekje al kunnen ruiken :-) Nip heeft me alvast op het hart gedrukt niet te overdrijven - wat in mijn geval nogal moeilijk zou kunnen worden, vermits ik graag overdrijf :p

Hieronder twee elfjes, die ik op vraag/in opdracht van Bart Hannah heb gemaakt. We wisselen regelmatig wat opdrachtjes uit met elkaar, dat stimuleert het gericht schrijven... Het betreft twee beelden, maar anders ingevuld.

muze - elfje

ochtendroze
mijn muze
rust nog uit
ik moet haar strelen
klaarwakker

woedend - elfje

nachtvaalwit
verkreukelde slaapster
droomt over onschuld
ik verkracht haar moment
ongecontroleerd

Frans V.

Blogarchief