Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 6 augustus 2008

woensdag vuilbakkendag, ja

Het is momenteel bijna halftien 's avonds, en we hebben een hele avond zoek gemaakt met allerlei dingen, waarmee we ons beter niet hadden kunnen bezighouden. We, dat zijn Vlinderman en zijn alter ego Verwimp, misschien was het ook andersom, maar daar maalt geen één van de twee om. In ieder geval, we zitten hier dus al enkele uurtjes, terwijl Nip haar ding aan het doen is samen met Britt op één of ander modegedoe, en het wil maar niet vlotten, die aanloop nemen naar onze dagelijkse blogbijdrage. Zouden we het hebben over de actualiteit? Willen we de werkvloer nog eens doen glimmen in de spotlights van dit webding? Creëeren we een vers stukje poëzie? Blijven we er vandaag van weg? Allemaal vragen die tijdens het surfen en het afslaan van gewillige internetkandidaten op LNM EU zomaar door het hoofd kwamen spoken. En toen kregen we ons daar toch een openbaring van jewelste, zeg! Als we over minder dan tien dagen gehuwd zullen zijn, mogen we ons rot reppen om al onze online profielen aan te passen. Niet langer verliefd, maar getrouwd, dat is een digitale wereld van verschil, we kunnen het u verzekeren...

Ondertussen is Nip terug thuisgekomen, mét een paar passende schoentjes en zelfs een nieuw kapsel, we hopen dat we dat snel uit beeld zien verdwijnen, vermits we onze verloofde niet echt meer terug kennen, en het bleek al bij al een leuke bedoening geweest te zijn. Nu, wij hoeven daar hier niet over te vertellen, dat zal onze aanstaande zelf wel doen, op haar eigen nieuwe blog, al hoeft dat niet bepaald vandaag nog te zijn. Ga alleszins morgen eens een kijkje ter plaatse nemen, we hebben een paar foto's genomen, die ongetwijfeld in beeld zullen verschijnen daar. En voor wie het nog niet wist, Nip heeft een nieuw internetthuisje voor zichzelf gecreëerd op http://www.ninaluyben.wordpress.com . En ze houdt van bezoekers en zo ;-)

Wij gaan ons ter beeldbuis begeven, vooraleer de laatste nacht voorafgaand aan loondienst aan te vatten, en we wensen u het allerbeste toe. Zomaar.

Blogarchief