Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 28 december 2008

verhuisd naar Hoboken

Ja lieverd, het werkt écht

Het is gebeurd. De verhuis van zowat alles is achter de rug, het eindeloze inpakken ook. Iedereen tevreden: Vlinderman dat het bijna allemaal voor een paar maanden voorbij is, de Kringwinkel, die de aangeleverde goederen zowaar onmiddellijk in de toonzaal plaatste en ze ook zo goed als onmiddellijk kon verpatsen, de huisbaas dat zijn appartement tijdig vrij gekomen is (in tegenstelling van dat van ons, maar soit), SM Lenie omdat het geraas nu eindelijk weer even van de baan is en wij een beetje tot rust bij haar kunnen komen, bon, dat is zowat iedereen. Gelukkig hadden we vandaag hulp van nogal wat ijverige mensen, zoals een GB Jurgen, Britt en Yoeri, Hedwig, allemaal harde werkers. Yeah, zo zou het altijd moeten zijn met een verhuis.

Ondertussen staat de pc van Vlinderman lustig te ronken op het - tijdelijk - nieuwe adres in Hoboken. Alle halve paniekaanvallen ten spijt van deze Vlinderman, kan ik gewoon online komen en verder doen met waar ik mee bezig was de laatste maal. Raar maar waar. Ik zoek nog steeds naar het addertje onder het gras, maar vind voorlopig alleen maar veel groen. Zolang het duurt, zullen we dan maar zeggen.

Bon, de dag was lang (Nip op om kwart na zes en Bibi om zeven), dus we gaan er een eind aan breien. Geniet nog van de zondag voorhanden en we lezen elkaar later nog wel terug. En als je nog wil weten wat Nip hier allemaal over te melden heeft, dan ga je maar eens bij haar kijken, ik ben ervan overtuigd dat er spoedig een update zal geplaatst worden.

4 opmerkingen:

Werner's Gedichten zei

Franske & Nip,

Ik wens jullie nog vele jaartjes in Hoboken.

Ik opgegroeid in de Steynstraat heb er schoolgelopen. Tussen de Steynstraat en de Lage Weg was het nog een weide waar je in spelen kon. De polders waren nog polders waar je kikkers en salamanders vangde. De kermis en de markt zijn in Hoboken dorp jaren reeds vaste waarden geweest in mijn prille leven. Het park heeft zijn eigen waarde. Hoboken ik hem het zo lief.
Vele leuke herinneringen aan :-)

Ik hoop jullie beiden ook.
Niet vergeten dat de poes er ook is. Den tram vertrekt van daar naar vele oorden zoals De Stad.

Geniet er beiden van

Frans Vlinderman zei

Werner, bedankt voor je ongetwijfeld warme wensen tot goed wonen te alhier, maar als het van ons afhangt, verhuizen we over een paar maanden alsnog naar waar we oorspronkelijk zouden heen gaan ;-) Laat staan dus dat dat een paar jaar zou duren...

Nu gaan we hier eerst wel degelijk eerst wat tot rust komen en onze verhuiswonden likken, om vervolgens te gaan en staan waar we wel degelijk op staan :p

Tot binnenkort, vriend!

Anoniem zei

Dag Frans en deze keer vooral Nip,

Wat een schattig wipneusje is me dat daar zeg.
Wipneusigere meisjes, ze kunnen werkelijk onweerstaanbaar zijn. Een punt van vrouwelijke schoonheid dat dikwijls over het hoofd gezien wordt in deze tijden van B & B.
Frans heeft ook daarvoor oog zo blijkt nu, dichters hebben dan meestal ook goede smaak. Een feit dat hiermee weeral eens bewezen is...Klasse...

Frans Vlinderman zei

Dag Branco,

Het blijkt dat sommige lezers te alhier anders ook best oog voor het schone hebben, nietwaar? Nip heeft een beetje gebloosd en wenst jou via deze weg te bedanken voor je compliment. En ook mijn goede smaak bedankt jou voor de mooie heildronk die je op haar hebt uitgebracht.

Blogarchief