Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 28 augustus 2008

De eicel slaat weer toe, ga hem knuffelen!

Wie de lul van het jaar van het bloggen wil lezen, kan terecht op volgende link. Geef hem allemaal een dikke knuffel, de vent ziet ze vliegen van hier tot in Tokyo en verdient toch minstens één iemand die hem kan vergeven voor het feit dat hij ademt en daardoor de kracht vindt andere mensen af te zeiken. Allen daarheen dus en knuffelen maar. Tipje: doe het anoniem, want een vriendelijk gebaar in die richting ontaardt al eens in bedreigingen allerhande. Met sommige doctor-psychologen in dit land moet je al voorzichtig zijn, het is maar dat u het weet.

8 opmerkingen:

Kristomurti zei

Ocharme Frans, trek het je niet aan. Negeren is het beste met deze waanzinnige nazi-freak.

Frans Vlinderman zei

Zo af en toe krijgt hij zijn aanhoudend gezeik van mij terug in zijn gezicht geslingerd, Kristo. Verder negeer ik hem al meer dan voldoende. Alleen spijtig dat dat sujet hier zomaar foto's steelt (dus: foto's publiceert op zijn blog zonder toestemming van de eigenaar).

Zo heb ik gelijk de neiging om deze scheve moraalfilosoof aan de schandpaal te nagelen als het schandknaapje dat hij is: genomen door zijn woorden, maar er verder niet veel van terecht brengen.

Werner's Gedichten zei

Deze mens mankeert iets :-)
veel maak ik er niet aan vuil

Kristomurti zei

Hij zou klacht tegen ons hebben ingediend bij de politie. Ik ben mezelf gaan aanbieden daar. Daar zeiden ze me deze man zoveel mogelijk te negeren. Er scheelt iets met hem.

Overigens, veel succes nog met je huwelijk met Nip!!!

Kristo

Ed zei

Ik plaatste onderstaand bericht onder zijn artikel, maar 't wordt waarschijnlijk niet gepubliceerd omdat de 'auteur' het eerst moet goedkeuren. Dan maar hier, omdat ik oprecht meen wat ik schrijf.

gr. Ed

Mijn reactie aan de heer Rosseel:

Goed bezig, jij.
’t Kanaliseren van nederlaaggevoelens kan inderdaad niet openbaar genoeg als blijkt dat dat wat schuurt hooguit als plastic wapen kan worden gebruikt.
Onmacht, dat begrijp ik best, hoor.

Het is wel wat verdacht als je te koop moet lopen met opgekropte frustraties, Rosseel. Doe je het om aandacht te verdienen zoals sommige mensen hun roem verdienen door zich te laten neuken door goedkoop moddergooien?
Waarin verschilt deze laffe kruistrap met de genoemde reuzesecondeteller van daar?
Dit artikel verdient een reuzesecondeteller die aftelt tot de dag dat bezinning vanzelf ontwaakt dan wel de psychiater zwaar ingrijpt en de heer Rosseel terug brengt op het pad dat integriteit heet.
Elk zijn goesting natuurlijk, maar poëzie en stalken zouden moeten botsen, geen schijnhuwelijk moeten vormen. Foei!

Maar ach, in een laffe aanval kan je inderdaad beter alles laf houden, daar de puber op die manier optimaal naakt tot uiting komt. Hulde daarvoor.

Weet je, ik gun je vrienden, roem, aandacht, rouwverwerking, procesbegeleiding, inzicht en bovenal waardevolle poëzie. Wie weet kruisen ze ooit weer je pad, zodat je lage etalages als deze nooit meer nodig hebt. Nooit meer! Want ’t schaadt de hoofdrolspelers tijdelijk, maar jou voor eeuwig. En ik neem aan dat dat niet je bedoeling is geweest.

Laf, man.
Oh, wat laf.

Ed

Frans Vlinderman zei

@ Werner:

Ik maak er ook niet veel meer aan vuil :-)

Frans Vlinderman zei

@ Kristo:

Waarom ben ik niet verbaasd... Soit, geniet jij ook maar van waar je maar van genieten kan!

Frans Vlinderman zei

@ Ed:

Je had ongelijk dat hij het niet zou publiceren, maar dat was dan ook het enige waarin je ongelijk had.

Zonder verder in te gaan op de man en zijn 'ding', wil ik jou hier heel speciaal bedanken voor het uitspreken van jezelf. Zonder iemand te zijn die zich laat opjagen of -naaien, sprak je jezelf uit in een zaak die nochtans niet de jouwe is. Ik bespeur alweer de vriend die wij al enkele malen mochten voelen. Ik hou van je, Ed, op de manier die tussen vrienden gangbaar is. Jij bent een vent naar mijn hart!

Groet,


Frans V.

Blogarchief