Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 29 maart 2008

vreemdeling

Het leek een beetje gek, mijn vorige blogpost. Vertel ik eerst dat ik ga 'inkopen' doen met mijn verjaardagsbons, om aansluitend te berichten over een initiatief tegen (al dan niet verdoken) (kans)armoede. Was waarschijnlijk de oorzaak van het feit dat vandaag enkele euro's uit mijn zakken richting straatbedelaars en -muzikanten en -artiesten gevloeid zijn. Alhoewel, dat gebeurt op een doorsnee dag ook wel, dus waar heb ik het nou over?

Soit, alle dingen komen te zijner tijd wel eens verder en uitgebreider aan bod. Aan alle gulle schenkers: er is een nieuwe stofzuiger, er is een nieuwe kruimeldief, er zijn DVD's, er is vanalles bijgekomen, tot en met de kennismaking met een onbekende, waar ik een hartelijk woordje mee kon spreken - vanuit de buik, net zoals hij zelf. En dan is mijn dag gewoon goed geweest. In een vreemde een nieuwe vriend ontdekken, wat meer kan je nog wensen/willen?

Frans V.

4 opmerkingen:

AMB zei

vrienden zijn altijd mooi.

En dat K zo hard werkt...ik probeer hem het nog steeds bij te brengen dat het niet gezond is, maar hij is hardleers.

nog een fijne zondag.

Frans Vlinderman zei

Ach, van hard werken is nog niemand gestorven (van te hard werken, daarentegen). Zolang K het aankan zonder schade, waarom niet?

Doe hem de groetjes (vorige Paasbijeenkomst de groetjes ook aan de dochters (dichters?) en kleinkids overgemaakt?)

AMB zei

shame on me ...ik heb de groeten nog niet overgemaakt. Ik was het echt helemaal vergeten. Ik heb dit dikwijls. Ik denk er op voorhand aan en als het moment dan daar is, wordt er zoveel anders verteld en gebeurt er zo veel dat het me helemaal ontgaat.

Frans Vlinderman zei

Ok, shame on you, zolang je het hier of daar of later maar een keertje rechtzet :-) Ik smijt niet met eerste stenen, 'k zou er anders nogal gehavend uitzien, zie je :-D

Blogarchief