Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

woensdag 26 september 2007

Aankondiging Circa 2007


Binnenkort gaat Circa 2007 van start. Een kort tekstje met uitleg:

Circa 2007, een interculturele vijfdaagse die van 17 t/m 21 oktober 2007 doorgaat op en rond het De Coninckplein en zich verder vertakt richting Provinciestraat, Borgerhout en Antwerpen-Noord. Centraal staat de creatie van een ontmoetingsplaats voor lokaal en regionaal talent actief in woord, muziek en dans. Circa 2007 laat verschillende gemeenschappen, die Antwerpen en omstreken rijk is, samenwerken om de rijkdom van de Antwerpse diversiteit te weerspiegelen. In het verlengde van Cinemaf en Boulevard Amandla zetten we hiermee meteen ook de kroon op het werk van een interculturele maand. Waar u zich o.a. aan kan verwachten ? Een theaterpremi√®re met en over vluchtelingen, een speakers’ corner in Afrikaanse traditie, wereldmuziek van eigen bodem, po√ęzie en een dansant boombal natuurlijk. Dit en nog veel meer.

Circa 2007 is een samenwerkingsverband van Cultural African Arts & Development (CAAD), Creatieve Club voor jongeren, Algemene Centrale, Divers!city (de 8 - samenlevingsopbouw Antwerpen stad), Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel, Joodse gemeenschap, Kievitsnest, Latijns-Amerikaanse Federatie, Masereelfonds, Pax Christi Vlaanderen, U Move 4 Peace, Pipelines vzw, Sunugaal, Vaka/Hand in hand en Vluchtelingenwerk Antwerpen.


Wie meer info wil, kan altijd hier terecht. Naast vele anderen kan je op woensdag 17 oktober Nip aan het werk horen en op vrijdag 19 oktober haar Vlinderman.

Geen opmerkingen:

Blogarchief