Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 28 augustus 2007

botnet + Ton + gedicht

Er is weer wat aan de hand, hoor. Gisteren ben ik één van die sukkels geworden, die erin geslaagd is zich bij de neus te laten nemen door een nepmailtje, waaraan een YouTube-luchtje kleefde. Nieuwsgierig en niet in het minst afgeremd door enige op intelligentie wijzende voorzichtigheid deed Vlinderman 'klik' en kwam hij uit waar hij niet wou zijn. Of de tweede 'klik' snel genoeg was, het is nog onduidelijk. Voorlopig loopt en draait hier alles nog goed, maar voor hetzelfde geld ben ik nu met pc en al lid van een botnet...

Affin, we gaan het niet helemaal aan ons hart laten komen. Belangrijker zaken eerst nu. Nip en ik zijn net op bezoek gegaan bij Schone Vader Ton, die nog steeds in het Middelheim aan het bekomen is van zijn heupoperatie. Waar de verpleegsters langs de ene kant iemand die nog vóór hem geopereerd was quasi het bed uit moesten vloeken, dient Ton zowaar ingetoomd te worden. Het ziet er goed uit, Ton trouwens ook, het leed zal dus snel geleden zijn.

Straks doe ik nog een aankondigingsken of twee, maar voorlopig laat ik het hier maar bij, afgerond met een haiku'tje, versvorm die me wel ligt van tijd tot tijd (of het niveau de ander ligt, dat moeten we ooit nog eens uitmaken).

bergdal - haiku

winters dal geprangd
tussen twee grijze bergen
versiering in kleur

© Frans Vlinderman

Geen opmerkingen:

Blogarchief