Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

dinsdag 13 februari 2007

Slamfinale morgen! + gedicht

Morgen afspraak in Café Gounod op de Antwerpse slamfinale. De inzet lijkt hoog - een ticketje naar het Belgisch kampioenschap, maar het belooft eerder een leuke bedoening te worden. Doorstoten naar de finale in Antwerpen vond ik al meer dan bijzonder. Morgen wordt het dus in die zin leuk, dat ik gewoon wat dingen ga uitproberen. Een streepje poëzie, een vleugje présence en hopelijk bakken vol plezier (bier mag ook). Ik ga alvast voor de ontspanning. De locatie lijkt ook al leuk (als we op de uibaatster mogen afgaan en de achtergrond erbij).


Ik herneem even de deelnemers aan deze voorronden (finalisten gemakshalve doorgelinkt), beginnend bij de laatste voorronde en zo terug: Maarten Van Camp, Yerna Van Den Driessche, Nathalie de Jongh, Guy Seret, Fjorton, Nico Rubens, Sven De Swerts, Philip Meersman, Dirk Elst, Enak Cortebeeck, David Troch, Sammy Deburggrave, Maarten Inghels, Philippe Van Beek, Nico Rubens, Chris Van de Rijck, Sammy Deburggraeve, Erwin de Antistresspoweet en ondergetekende.

Tot morgen?

mocht vandaag zich ontfermen
over de resten van ongezegd
ongezien en onbewogen
jij en ik even apart
weet dan dat morgen
hartendievendag heet

zullen we dan een dansje
op en klinkend ritme
zweven door onze zinnen
en genieten van het leven
dat overal te bruisen ligt
zo jij en wij op tafel
en later misschien onder

wat is dat toch met tafels
dat ze ons niet rusten laten
en hou jij nog van ons
of hoort dat al bij morgen?

© Frans V.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jongeheer,

mag ik even heel ondeugend fijntjes opmerken dat je ook even je postings mag laten nakijken door een ander want niet Maarten Van Camp, doch wel Maarten Inghels zit vanavond in de finale....

Effe googlen op zijn naam en dan kan je ook naar die jongeman een linkske zetten? GRINZ en leuk je ook eens te kunnen betrappen en nu dubbel Grinz want binnen ongeveer 16 uur ken ik weer geen vrienden meer enkel maar dichters en je weet ook wel waarom hé?

Ik wens je dan ook sterkte want ik ken je dan ook niet, net zoals ik die acht anderen ook niet zal kennen, voor een uur of zo dan toch.....

liefs en sterkte

kaatje

Valerie zei

Veel succes straks Frans
x

Frans Vlinderman zei

Kaatje, ik zal gewoon even heel ondeugend en fijntjes opmerken dat de jaren blijkbaar vat op jouw ogen beginnen te krijgen. Enkel de finalisten werden doorgelinkt, de eerste die in het rijtje van de deelnemers aan de voorronden stond, was wel degelijk Maarten Van Camp, maar die was niet doorgelinkt (ik zou trouwens niet weten naar waar). Ergo: Maarten VC doet niet mee in de finale. Een eindje verder staat Maarten Inghels wel doorgelinkt, dus: die doet wel mee.

Het spijt me, je zal nog even moeten wachten met je om mij te verkneukelen in een serieuze fout van mijn kant, óf gewoon Max Lerou voor zijn, die zag tenminste dat ik een fout getal had gehanteerd bij mijn berichtgeving over de blogstrijd van vorige week. Je kan je natuurlijk niet willen verkneukelen, maar dan worden de dagen zo saai, niet?

Affin, we zien elkaar deze avond wel, en ik zal je als een vreemde tegemoet treden gedurende enkele uren ;)

Frans Vlinderman zei

Merci, Anastasia, sebiet eens beginnen schrijven zie!

Blogarchief