Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zaterdag 2 december 2006

Het Schrijvertje

Het is een vreemde dag vandaag. Het Schrijvertje opent opnieuw haar virtuele deuren. Mijn eerste stappen op de webweg van een beginnend poeet heb ik daar beleefd. Mijn eerste mentor gevonden. Collega's leren kennen over heel het land en ook buiten de grenzen. Eigenlijk ook Nip daar ontdekt.

Er is al veel veranderd in het dichtlandschap, maar Het Schrijvertje heeft toch lang geklonken als een fiere Klokke Roelants. Tot ettelijke maanden terug de stop uit het contact getrokken werd. Mensen bijeen, dichters en schrijvers vooral, het is geen sinecure om zoiets deugdelijk en beleefd te houden. Al die ego's, denk ik dan wel eens. Dat moest ooit eens mislopen. En ik had gelijk. Het is ook misgelopen, zij het misschien niet om dezelfde reden(en) als ik had voorzien.

Ik kan niet anders dan mijn nieuwsgierigheid uitspreken over hoe het nu zal verlopen. We zien wel. Voorlopig wacht ik af. De nieuwe server wordt reeds 25 minuten lang online gezet. Moet een zware server zijn...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Frans, ik denk dat het voor iedereen wel een beetje afwachten
wat het wordt. Maar het leek mij wel een leuk idee een steentje bij te dragen als moderator.
Het forum komt niet terug, omdat
daar vooral nogal rumoering gediscusseerd werd over zaken die niet altijd evenveel met het schrijven hadden te maken.

groetjes, Mobar.

AMB zei

intussen zit die al online, maar er moet nog een en ander goed worden gezet. Het zal toch wel enige tijd in beslag nemen.
groetjes
Mie

Frans Vlinderman zei

Bedankt voor de reactie, Mobar. Ik wens er jou veel geluk mee toe, en dat het niet al te veel problemen met zich mee zou brengen.

groet,


Frans V.

Frans Vlinderman zei

Je hebt het dan ook al gezien, Mie, dat er nog één en ander op punt dient gesteld. Meer dan één en ander zelfs... We blijven geduldig afwachten dan maar. Blij nog wat van jou te lezen/horen trouwens, en nogmaals groetjes van Nip en mij.

Blogarchief