Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

zondag 18 januari 2009

zonder meer van de pot gerukt

Vlinderman wilde hier nog even afscheid komen nemen van het weekend en van jullie, en stoot daarbij op niet zo fraaie mail in zijn mailbox, die ik jullie bij deze graag onthoud. Blijkbaar nemen sommige lezers aanstoot aan berichtgeving over bezoekjes aan nieuwgeboren neefjes of zo en komen ze me dan afdreigen om op mijn smoel te komen kloppen. Vlinderman wacht de eerste mep gristelijk af, de tweede zal door hemzelf onmiddellijk en welgemikt in omgekeerde richting uitgedeeld worden.

Soit, Bibi heeft een heerlijke babyborrelnamiddag genoten, met aansluitend een leuk en besloten feestje onder gelijken omwille van GB Jurgen en SZ Joke, die vandaag veertien (!) jaren samen vieren. Daar kan geen enkele klojo aan gaan staan, denk ik dan, en ik weiger (voorlopig) nog maar eens mijn andere kaak aan te bieden.

Of misschien moet ik het dan toch wel doen. Gij mept op mij en ik laat u ook op mijn andere kant meppen, waarna ik mij op de mepper mag uitleven. Zoiets. Maar nee, geen naam onder het gedaas, geen fun of zo op mijn fantastisch lijf. Ik hou tenminste van mezelf. Anonieme loser da ge bent.

2 opmerkingen:

Rudy zei

Ge kunt beter laten meppen door enen van ruim 100 kilo, da's beter voor uw gezondheid. Geef maar een seintje.

Anoniem zei

Dag Frans,

Hoe is het toch mogelijk, en dat aan het begin van het nieuwe jaar. De kans voor iedereen om met een schone lei te beginnen. Soms denk ik dat er werkelijk geen hoop meer is voor het mensDOM.Enfin, in bepaalde middens is de befaamde bokshandschoen helemaal terug van weg geweest. Of is hij eigenlijk nooit echt weg geweest.

Branco

Blogarchief