Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 14 november 2008

De Muzeval - Vitalski - een sfeerbeeld


Gisteren een leuke Muzeval, beetje overhoop gegooid, maar wie blijft daar nu wakker van liggen, meegemaakt. Vitalski was op dreef en ook de mensen op het Vrij Podium brachten weer het beste van zichzelf. Deugddoend, zo een geslaagde avond. Er was enkel een Stille Beer, die zich niet van zijn stilste kant liet horen en die mij bijzonder op de heupen heeft gewerkt, maar ook dat beest kon de pret niet drukken...

Vitalski!

Herman J. Claeys!

Joeky!

Crazy Luka!

Frans Vlinderman!

Nu we deze foto's met klein sfeerbeeld achter de rug hebben, even het volgende: het stadspersoneel heeft (nog maar eens) gisteren gestaakt, of toch het socialistische gedeelte ervan. Ik spreek me niet uit over hun reden, mijn mening daarover doet er ook niet toe, maar ik ben eens benieuwd naar de gevolgen voor Bibi. Ik herinner mij namelijk nog een staking vorig jaar ergens in juni. Viel toen ook op huisvuilophalingsdag. Dat heeft Nip én mezelf goed € 100 gekost aan boete wegens sluikstorten, omdat ze ons papier pas een kleine week later zijn komen ophalen (en een opeens overijverige huisvuilophaaleikel daar toch wel gegevens van de dader in zocht en vond), hoewel ik daags na de staking nog gebeld had naar het district met de melding dat het er allemaal nog stond en toen vernam dat het allemaal wel in orde zou komen... Sedertdien wordt hier in ieder geval alles gesnipperd. En neen, ik neem geen enkele zak terug naar binnen, bende stakerkes.

Soit, ik ga naar Wijnegem, beetje de gekke poweet uithangen.

4 opmerkingen:

Kristomurti zei

Hoi Frans, blij je gisteren nog eens gezien te hebben. Ik had niks meegebracht van poezie. Ik zit momenteel teveel in de informatica met mijn hoofd denk ik (studies). Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik de foto van Lucca, Kris Verdonck en mezelf even naar mijn blog kopieer, met copyrightvermelding naar jou.

Groeten vriend, ook aan Nip.

Kristo

Valerie zei

Was weer heel gezellig! op naar de volgende editie! x

Frans Vlinderman zei

@ Kristo:

Studeert gij maar lustig verder, Kristo, 't is jouw toekomst, toch? En ach, wat foto'kes lenen, mag perfect van mij, en je linkt ze door, dus no problem at all, my friend!

Frans Vlinderman zei

@ Anastecia:

We doen ons best om er ook dan weer een leuke avond van te maken. Misschien kan je al eens generale repetitie komen houden in Wijnegem op woensdag 3 december?

Blogarchief