Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 28 november 2008

Aankondiging: Die Schöpfung - J. Haydn - Doel

Vlinderman treft regelmatig wat aan in zijn mailbox, dat hij graag aan het publiek in blogland voorlegt. Bij deze nog eens een geëngageerde bijdrage voor het Dorpje Doel!


Beste,

U weet waarschijnlijk dat het kleine dorpje Doel, zo mooi en rustig gelegen aan de Scheldeboorden , dreigt te verdwijnen. Het eens zo lieflijk 17e eeuws dorpje valt alle dagen ten prooi aan - georchestreerde - verkrotting, vandalisme en sloop. De inwoners doen er alles aan om, tenminste, de verdiende “waardigheid“ en de “schoonheid” van Doel in ere te herstellen en te beklemtonen en te laten herleven.

Daarom, na het enorme succes van vorig jaar, richt vzw Koma-ar Educatief, samen met “De Orde van Het Pilorijn” Beveren en vzw Calcant, opnieuw een klassiek concert in, in de pas gerestaureerde barokkerk “O.L.Vrouw Ten-Hemel-Opgenomen“ te Doel. Dit op vrijdag, 5 december ek. te 20u00.

Op het programma staat - het nu zo - symbolische "Die Schöpfung” van J. Haydn, "Und es ward Licht”, in een integrale uitvoering.

Kunt U er niet bij zijn, maar U wil ons moreel ondersteunen, surf dan naar www.kunstdoel.net en onderteken de petitie om Doel te behouden.

Mogen wij U ook nog vragen deze info door te spelen aan mogelijke geïnteresseerden uit uw familie- en vriendenkring? Met al onze dank.

Vriendelijke groeten,

Frie Lauwers
Doel

Wenst U ons financiëel een duwtje in de rug te geven ?
Dit kan op onderstaande bankrekening, met vermelding 'concert'.
Heeft U flyers of affiches nodig ? Contacteer ons gerust.

Osystraat 39, bus 1
2060 Antwerpen

Adres vorming : Scheldemolenstraat 49, 9130 Doel


Tel / Fax : +32 (0) 3 231 07 02
Gsm : 0495 16 64 75
Bank : 001-2972381-86
Ondernemingsnr. : 459 251 745

www.koma-ar.be
E-Mail: komaar.educatief@scarlet.be


Geen opmerkingen:

Blogarchief