Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

donderdag 31 juli 2008

Tandarts en stripverhalen

Bij Nip op de blog een blik op Armageddon, The Sequel, hier zal maar eerder weinig te vinden zijn. Na een tropische dag op het werk ben ik een half uurtje eerder vertrokken, omdat ik een afspraak met de tandarts had. Nou, liever niet nog eens binnen te korte tijd. Na een half uur wrikken en sleuren, heeft ie er bij Bibi twee stuks uitgehaald, allebei afgebroken en omwille van abcesgevaar niet meer bruikbaar om er een stukje opbouwtand bij te zetten. De verdoving begint stilaan uit te werken en het begint pijn te doen. Nu ben ik geen kleinzerig ventje, maar tandpijn, ook al is het dan fantoomtandpijn, daar moet je bij mij niet mee komen aanzetten. Dat worden dus pijnstillers vandaag. Alsof een nacht van minstens 22° nog niet genoeg was. Grom.

Het voordeel van zo bij een tandarts gaan, is dat ik nog eens een Suske en Wiske kon vastnemen onder het mom de tijd te doden. Nu, wat is me dat geworden, zeg. Moraliserend, nog net niet met vingertje, een tante Sidonie die zowaar bijna in haar nakie staat, waarbij een Lambik zich doodleuk tot de lezer en de striptekenaar richt met het verzoek snel naar een volgende plaatje te gaan. Nou, een Tante Sidonie zal voor mij altijd het sexappeal hebben van een strijkplank: goed genoeg om er een hemd over te hangen, zeker niet meer.

Allez, ik ga wat liggen pijn hebben, tot een volgende zitting. Bibi over en out today.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wel wel Frans, tandpijn joh? eruit mee! voilĂ  dat is gesproken zie! twee stuks nog wel? tandjes niet goed gepoetst zou Sidonia zeggen met haar vingertje? wel wel, wie niet horen wil moet voelen zegt Jerommeke daarop ..

alle gekheid op een stokje ...
wou efkes eventjes iets van mij laten horen in mijne belabberde staat van bestaan tegenwoordig, maar zoals je merkt .. aan mijn cellekes hierboven scheelt nog niks hoor!

de groetjes aan Nip en voor allebei een leuk "huishouden" ;))

Claudine

Frans Vlinderman zei

Ha, Claudine, ondanks je zware dagen nog zo vrolijk uit de hoek komen, ik zie het niet direct veel mensen jou nadoen! Petje af daarvoor!

Wat die tandjes betreft, dat is nog een oud gevolg van schade aangericht door mijn stiekeme wijsheidstanden, waar ik (toegegeven) net iets te lang mee gewacht heb, maar nu met de bruiloft in zicht toch wat aan wilde laten doen. Maar het is niet van harte, nog steeds niet. Koppige zerkjes, die zich slechts met het nodige gewrik wilden laten verwijderen zijn het!

Zoals je eerder vandaag al kon lezen, hebben Nip en ik jouw huishoudwensen alvast ter harte genomen ;-)

Hou vol, Claudine, en tot hier of daar nog wel eens, ok?

Blogarchief