Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 25 juli 2008

Sauna

Sommigen vallen bijna flauw bij het horen van 'we zijn ribbedebie, naar Walibi', Vlinderman en Nip vallen meer als een blok voor 'tatatatataaaa, we zijn naar de saunaaaaa'. De boel wordt dus even gesloten, de gsm afgezet, de mail niet gelezen, de blog niet gevoed. Het is tijd voor wat kwaliteitstijd! Relaxen, in je blote reet de tuin in, gedaan met witte schaamkaken, het mag overal hetzelfde kleurtje krijgen, en voor wie oververhit geraakt, kan zijn afkoeling zoeken in een ijskoud dompelbad. Wie daar blauw van de kou uitgekropen komt, mag dan weer gelijk de gezellig broebelende whirlpool instappen, enz., enz. U begrijpt het niet, wat zit het Vlinderding hier nog te doen? Welnu, zodadelijk niets meer!

Wisselbad bij sauna Jona

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jahaaa, de saunaaa! Het was heerlijk, met zo'n lekker warm weer en dan afkoelen in het buitenzwembad. En ook goed dat we vandaag gegaan zijn, morgen is het vast een heel pak drukker.

x uw zachtvellerige Nipje

Frans Vlinderman zei

Nu jou nog ooit eens in dat ijsbadje buiten krijgen, en je mag jezelf ook een volleerde saunagangster noemen! Gelukkig trouwens dat we daar geen camera mee naar binnen mogen nemen, wie weet wat voor reportages ik hier dan zou neerpoten...

XX uw al even zacht vellerig Vlinderventje XX

Rudy zei

Tsien, tsien, wordt deze blog nu ook al erotisch getind? hahahahaha

Frans Vlinderman zei

Ha, die Rudy, geeft een mens wat nieuwsgierigheid prikkelende fantasietjes mee en ziet, daar is de erotiek al :p

Blogarchief