Deze blog - op eigen risico reageren

Hier deelt Vlinderman af en toe wat gedachten en gedichten.

vrijdag 30 mei 2008

Miss Jackie T onder het mes

Miss Jackie T is bij de dierenarts, waar ze droomloos verlost zal worden van een deel van haar poezenzijn. Sterilisatie, en wij mensen hebben daar gewoon zomaar over te beslissen. Omdat het ons goed uitkomt, omdat we denken dat het voor haar beter zal zijn, omdat het kan. Whatever, het is nu wachten tot half vier, dan mogen we haar terug gaan ophalen. We tellen af, nog twee uren en tweeëntwintig minuten. Sebiet eens een collage maken van enkele Miss Jackie T foto's, om terug te blikken op bijna twee jaar ongeschonden kattenleven :-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

En? Hoe gaat het met Jackie T?

Ga jij zondag naar RoodWit soms voor de laatste van't seizoen of niet?

Anoniem zei

Onze twee meiden gaan volgende week onder het mes...Geen poezie meer op deze site las ik ook al. Tsja, wie zijn wij om erover te beslissen leven over leven...Hoop dat het goed gaat met haar. Groeten aan Nip. Amanda

Frans Vlinderman zei

@ Carmen:

Ik zal ne keer moeten overleggen met mijn aanstaande, maar het zit er wel in, hoor. Ik laat het je nog wel weten. Met Miss Jackie T ondertussen all well!

Groetjes,


Frans V.

Frans Vlinderman zei

@ Amanda:

We duimen mee voor jullie skatjes, met MJT hier loopt het wel los, zo een spring in het veld, die krijg je niet 123 stuk. Wat die poëzie betreft: komt er wel nog, zij het niet meer elke dag en zo ;-)
Nip geeft trouwens wederkerige groetjes mee voor jou.

Frans V.

Blogarchief